Peka-och-klicka har väl sällan sett så tilldragande ut.

Wadjet Eye Games är indie-studion och utgivaren som på egen hand gjort retro-äventyr till en innegrej på 2010-talet. Med spel som lysande noir-scifin Gemini Rue och cyberpunkiga Technobabylon, har de gjort ett avtryck, som ser ut att kunna bli änn djupare i och med släppet av Shardlight nästa månad.

Spelet är en dystopisk berättelse om världen 20 år efter att bomberna föll, och vi får följa unga kvinnan Amy Wellard, en statsanställd i jakt på ett vaccin, när hon navigerar mellan den relativt välmående aristrokratin och de fattiga massorna som kämpar för överlevnad i en fientlig värld.

Spelet släpps till pc 8 mars

Och det är ju gratis tillgängligt för nedladdning på nätet sedan länge och som alla bör uppleva! http://www.gog.com/game/beneath_a_steel_sky - Gratis! 20/02 Det är produktionsdesignat så. Det härstammar från när folk satt och körde 640x480 i upplösning. Jag var en av dem. 19/02 Håller med helt. Detta och renässansen för isometriska rollspel visar bara att kvalitet aldrig blir omodernt. 18/02 Instämmer! Fick precis samma känsla, och BaSS är ett av mina starkaste minnen från slutat av Amiga-eran. ;) 18/02 Meh skulle vara grymt till vitan. Hoppas på att det kommer till ps4 så kan man köra remote. 18/02 Jag föredrar Steam med mina 850+ spel där men Gog funkar med framför allt gällande deras gamla Dos-titlar. Sen missförstod jag inte dig, jag såg bara fel namn då du blandade dig i en fråga ställd till en annan person. 18/02 edit: raderat 18/02 Den var egentligen inte riktad till dig, trodde det var MaxWarp som svarade. Vad du tycker är inte relevant i min fråga till MaxWarp så jag låter denna konversation tilländalöpa. 18/02 varför skulle det inte vara nåt för mig? ett spels kvalite står o faller inte med upplösning. däremot så är det en del av en helhet. jag ser inte i svart o vitt. det här är ett spel jag kommer plocka upp, förutsatt att pris o distributionstjänst (gog)... 18/02 Då är inte detta spelet något för dig. Synd att du begränsar dig så och går miste om så mycket bra spel. Men vi är alla olika och har olika referensramar. 18/02
Skicka en rättelse