Det är ännu en stund kvar innan #Dark Souls III hittar upp i butikshyllor och ut i digitala butiker. I april kan vi ge oss ut på det mörka äventyret, men trots väntetiden har #From Software redan släppt lös öppningssekvensen på allmänheten.

Den som suktar efter mer än så kan emellanåt stimulera hypekörtlarna med gameplay-klipp. Ett nytt sådant har publicerats där klasserna knight och cleric visar vad de går för. Kommentarerna är på japanska, men ni förstår säkert vad som händer ändå.

Håller med - demons souls alltså, vilket jävla spel det va när det släpptes. Sen kom dark souls som va bra, men fick aldrig riktigt samma känsla. Dark souls 2 va faktiskt rätt tjatigt. Tycker tom bloodborne är ett bättre spel. Men får ändå hoppas på 3an... 20/02 Måste lira igenom Dark souls 2 innan det här släpps! :D 20/02 Demon's souls var ett fantastiskt spel tyckte jag! Sen kom dark souls som var okej men rätt så likt demons souls, sen så kom dark souls 2 som blev ruskigt tjatigt och nu då, nu gör dom ett likadant igen? Jag fattar inte 19/02 Detta klipp är från stress test banan, så inget nytt i klippet alls Fz länkade aldrig detta klippet när det läkte för en vecka sen, för er som är oroliga för spoilers så visar det upp en del av första banan och första bossen https://www.youtube.com/embe... 19/02 :p Låter som det helt enkelt inte är ett spel för dig då. Själv får jag inte nog utav det. Man MÅSTE ju inte rulla heller för den delen. Parry/blocks finns ju som alternativ, och är väldigt effektivt men kräver lite träning bara? 19/02 Nej tack. Jag kör mediablackout på DS3 :) Redan sett för mycket. 19/02 Denna väntan på releasen är så frustrerande! Längtar sååååå! Must find all the secrets, swings at every wall in paranoia! =) 19/02 Att undvika fiendens attacker är en av många taktiker man kan använda, och det fungerar bara bra på de som är lätta att läsa (om man inte är grymt skicklig). Andra sätt är att vara mer tankig, hålla fienden på avstånd, stunlocka, eller använda ranged/ma... 19/02 Jag önskar de la till nått mer i combat moment. Varenda fight handlar bara om att rulla i rätt tajming. Det blir, enligt mig, tråkigt i längden och jag tar mig sällan igenom spelet. Mer combos med parry/block etc eller nått mer skill baserat än bara rul... 19/02 Very nice. 19/02
Skicka en rättelse