Fallout Shelters framgång går inte att förneka.

Bethesdas presskonferens på E3 förra året innehöll två rejäla överraskningar. Dels #Fallout 4 med det närliggande släppdatumet och #Fallout Shelter, som släpptes i samband med att studion stod på scenen.

Det tog bara dagar innan spelet gick förbi Candy Crush på topplistorna och Fallout Shelter tjänade in sin utvecklingskostnad. Framgångarna gav Bethesda blodad tand och på Dice-konferensen avslöjade Todd Howard att de garanterat kommer att göra fler mobiltitlar.

Han säger dock till Gamespot att en oro är hur de ska passa in deras kultur och att spelen måste ha "lite mer kött på benen" än liknande titlar. Howard har även sagt att studion har tre stora projekt på gång så vi gissar att minst ett av dem dem lär vara fokuserat på mobila plattformar.

Kör med en gammal savefil jag laddade ner som gav mig runt 1100 lunch boxes. 21/02 Finns även en Android emulator som heter Andy. :) Den fungerade stabilare för min del. 21/02 Jag förstår att det är ett mobil spel men jag skulle aldrig köra det på mobilen. Tom min för året nya ipad mini klarar spelet till fullo hur skulle det då funka på mobilen? Hoppas dom gör bättre spel framöver. 21/02 Det är inget för mig än så länge. Jag orkar inte investera i medeltypen av mobilspel för de är ofta korta och saknar djup. Jag förstår varför man satsar så eftersom det finns en stor grupp spelare som vill ha den typen av spel, men tills det ändras blir... 21/02 Aldrig hört talats om tidigare, et här var en trevlig överraskning! 21/02 Spelet var bra, men 'tog slut" väldigt fort. Fanns liksom ingen mening att fortsätta efter ett tag när man byggt allt 21/02 Bara jag som iten tyckte det var någon höjdare? Betalade inte ett öre och dröjde inte länge föränns man hade maxade skills i alla rum och skickade ut folk som hade 10 i alla skills.. visst kunde man göra lite roliga varianter men inget som gav mig något... 21/02 Går att lira på pc med bluestacks. ;) 21/02 Fallout Shelter har microtransaktioner. Gissar att det är fler mobilanvändare som laddat ned och gjort köp i spelet. Själv tycker jag de ska släppa Shelter på PC med en engångskostnad, och alla deras framtida mobilspel om de är lika mysiga. 21/02 Fallout 5 kanske skall komma på mobil primärt, där har dom ett matigt spel att trycka ner i miniformat... 21/02
Skicka en rättelse