Det blir inget nytt storspel i #Assassin's Creed-serien i år. Först 2017 är det dags för nästa svulstiga open world-äventyr, som enligt rykten heter #Assassin's Creed: Empire och utspelar sig i Egypten. Men sen då? Kommer #Ubisoft att återvända till ett nytt storspel varje år? I ett snack med investerare berättar vd Yves Guillemot att företaget tänker över hela konceptet med årliga versioner:

– Målet är inte att automatiskt gå tillbaka till en årlig cykel, utan att återvända till spelserien regelbundet. Vi kan inte lova att det blir varje år.

Guillemot sa även att de vill ta sig bort från konceptet med att "lansera och glömma bort" titlar, och istället se spelen som en service som uppdateras regelbundet. Ett exempel är hyfsat färska #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege som har planerat material för en lång tid framöver. Även #Tom Clancy's The Division ska gå i samma fotspår.

Via Gamesindustry.biz

De ska släppa mer DLC alltså. Vilket nytänkande. The Division är definitivt ett halvt spel som ska bli helt med DLC över tid. Det kommer bli bra som complete edition spel så det verkliga släppdatumet är om 2 år. 22/02 Tyckte det var riktigt kul och lovande...hann inte göra mycket mer än att gå in i DZ, och inte begrep jag så mycket av det heller. Hittade ner i en förgiftad källare där jag kunde skjuta några hårda mobs, loota en ljuddämpare och svära över att jag inte... 22/02 Själv har jag spelat båda betorna och har haft apkul. Det slår inte OverWatch men är god tvåa. Tur att de verkar vara en månad mellan spelen iaf. 21/02 Förutom att förhoppningsvis hinna putsa och fila klart så finns det ju en aspekt till. "Designutrymme". Det finns ofta bara ett visst antal bra idéer att utveckla i ett spel. Nu kanske de kan göra större kliv och därmed Mee intressanta spel, under längr... 21/02 Sjukt bra koncept. Uruselt genomförande! Synd. Gillade ljudet och det var faktiskt riktigt snyggt. Men faller på ogenomtänkt Darkzone. Kommer nog köpa det på rea för att spela igenom singeplayer kampanjen, kanske, troligtvis inte. 21/02 Haha ja, verkar totalt värdelöst, AAA bajsmacka. 21/02 Spelade precis the Division.. eeew. Ubisoft är rätt så illa ute. 21/02 JA!! På tiden de lägger ner serien, fler borde ta efter..... eh nehä.. Blaj! 21/02 Hörde jag just IAP och DLC? 20/02 Var tredje år hade varit mer lagom, har dock bara spelat de två första spelen. Jag tänker mer kvalité än kvantitet. Finns ganska många andra spelserier man hade kunnat tillämpa det på. Väldigt meningslöst i mitt tycke att släppa ett nytt NHL och FiFA... 20/02
Skicka en rättelse