#Tom Clancy's The Division är ett av årets stora spel och det kommer från svenska Massive Entertainment. Om betan som tog slut tidigare idag är en måttstock, kan vi räkna med att det finns några som kommer skratta hela vägen till banken. Betan lockade en enorm skock med människor.

6,4 miljoner spelare valde att delta i den öppna betan till Xbox One, Playstation 4 och PC. Detta betyder att #tom-clancys-the-division[iThe Division] [/i]har haft den betan med flest spelare någonsin för ett nytt varumärke. Den genomsnittliga tiden betatestarna spenderade i spelet var på 4 timmar och 52 minuter, vilket även det är en bra indikation på hur det kommer gå för spelet när det släpps nästa månad.

Många var något oroliga för att spelet inte skulle nå upp till hypen och att det skulle bli ett nytt #Watch Dogs. Du som spelade, blev det positivt eller negativt överraskad?

Hatar "open world" när man inte kan gå in mer än 5 byggnader på 15 kvarter Efter 5 timmar så hade man gjort allt i betan också, inklusive dark zone . Nej fyfan så tråkigt spel, jag satt väntade på folk skulle bli rogue tog alltid de sista skotten och... 29/02 Första sims va ett bra spel för sin tid, men fuck köpa 50+ expantioner till sims 4 + att det är på origin .. Väntar på detta fan project at bli klart: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/584/667/2e6.gif https://www.youtube.com/embed/EZG1K1-... 26/02 Precis. 26/02 Spela The Sims istället. ;) 26/02 Hehe jo irl kan ställa till det =P jag hade förvarnat sambon att hon fick lite mer o göra beta helgen =P och har en extremt förstående Sambo är väldigt bortskämd. =P ett exempel på hur mycket va en polare som fråga om jag skulle haka på en fest o jag... 25/02 mm jag mötte faktiskt bara 1 i den öppna betan. så det får la vara godkännt men kommer nog som sagt alltid lira med shadowplay när man springer i DZ så man har lite "bevis" vid rapporteringar mm.. End game / late game. att det finns tillräckligt att gör... 25/02 Spelade ca 2 timmar och tyckte faktiskt att spelet vara ganska trist, men mycket av det beror nog på att det mesta var låst och man känner ingen progress i ett spel demo. Blir nog ett köp för att driva tiden lite, men tror inte att det är något jag spel... 24/02 haha! jag startade tom spelet och allt, sen dök bruden upp och sen var det kört :D dan efter läser man om hur betan var rekordpoppis, och över. yaaay 24/02 Heh, jag var på fest under lördagen, och blev chaffis till akuten mitt i natten, så efter en viss tids väntan på att akutbesöket mitt i natten skulle bli klart somnade jag och sov mig igenom hela söndagen... Då jag hade tänkt testa betan... 24/02 Vilken tur att du redan blir varnad om du råkar träffa någon med ett skott innan du går rogue då. "Ingen spelare tycker om att straffas om han gör misstag" Ok, säg det till From Software, de verkar inte ha förstått det än. "Man ska inte behöva gå rogue... 23/02
Skicka en rättelse