#Sony har Playstation Plus och #Microsoft har Games with Gold, det är sen gammalt. I betalmedlemskapen ingår fri nedladdning av spel, som byts ut månadsvis. Idag är det dock Xbox One och Xbox 360 som får stå i rampljuset, då vi nu har fått reda på vilka spel som dyker upp till #Microsofts konsoler.

För dig som är Xbox One-fanatiker kommer du kunna avnjuta #Sherlock Holmes: Crimes and Punishment och om du känner dig sugen på att dö den digitala döden erbjuds även #Lords of the Fallen. Om du håller fast vid den nu rätt gråhåriga Xbox 360, kan du ladda hem #Supreme Commander 2 och #Borderlands.

Till skillnad från Playstation Plus är spelen dina oavsett om du väljer att fortsätta din prenumeration eller inte. Se bara till att ladda ner spelen du är sugen på innan du avslutar.

Talang är viktigare än resurser. Det är svårt att veta om man pratar om samma saker när man pratar om "indie". För CD Red Project är independent men få skulle gå med på att beskriva Witcher som ett indiespel. På samma sätt är Valiant Hearts ett indespel... 25/02 Jag håller med till fullo. Jämför hur många indie-spel som kommer ut på Steam, i jämförelse mot hur många indie-filmer som dyker upp på t.ex. Netflix. Jämförelsen av Sharknado med Clerks, var rolig. :-) 25/02 Nya idéer är inte värda ett dyft utan resurser att genomföra dem, det är bortslösad potential. Och hur nyskapande är indie egentligen? Spel som lever på nostalgi med sina värdelösa "retroinspirerade 2D-plattformsspel", RPG-maker-skräp och isometriska... 25/02 Jag kan inte förstå den här aggen som verkar finnas mot indie och aversionen för AAA. Den verkar väldigt utbredd bland svenska gamers. För mig hade spel inte varit ett alls lika stort intresse utan independentutvecklare som testar nya idéer. Såklart fin... 24/02 Vissa kan inte hålla sig ifrån att skapa drama tyvärr .. men här är alla spelen som va gratis i helgen Hell Yeah: Wrath of the Dead Rabbit + all dlc Jet Set Radio Golden Axe Binary Domain Condemned: Criminal Origins Streets of Rage II Gunstar Heroes Vik... 24/02 Herregud vilka kukfighter det var på denna artikelns kommentarfält. Själv äger jag PC och Xbone och skulle inte tacka nej till en PS4. Det är en smaksak, vissa tycker mer om Games with Gold och vissa mer PS+. Nog om detta, vad var det för Steamspel som... 24/02 Haha! Va fan vet du om de? 24/02 Synd, det va ju 9 sega spel som gavs bort i helgen Det va ju två som är riktigt bra, Hell yeha! wrath of the dead rabbit och Renegade ops Tror många här missade erbjudandet 24/02 Ni får gärna lägga till att Xbox 360 spelen även kan spelas på Xbox One. (Alla Xbox 360 spel som ges ut via GWG kan spelas på Xbox One) 24/02 Vad jag last så är det hittills endast Broforce som är annonserat att släppas till PS+ i mars. Det har jag sett fram emot i ett par år och spelar hellre det än något på Xbox-listan där allt var ointressant för mig. Men jag måste erkänna att jag blir lit... 24/02
Skicka en rättelse