Shootern #Insurgency gör ett sällsynt gott jobb med att blanda snabb action och realism på ett sätt som lockar till lagspel och försiktig spelstil. De som inte är särskilt imponerande av #Valves Source-motor kan nu glädjas över beskedet att spelet görs om från grunden till Unreal Engine 4.

#Insurgency: Sandstorm heter nyversionen som förutom pc-släpp även kommer till Playstation 4 och Xbox One. Ett nytt story mode utlovas tillsammans med e-sportsinriktade tävlingslägen och omarbetad co-op. Konsolversionerna får stöd för split-screen. Någon gång under 2017 släpps spelet och ett knippe jämförelsebilder mellan versionerna går att skåda hos utvecklaren New World Interactive.

Insurgency är ett spel jag aldrig kunnat gilla, älskade den gamla modden, men känslan i den släppta versionen är så fel. Tur att Squad finns. :) 25/02 Najs! Kan vi få lite fler vapen också? Och fix av nade launcher bug (korta distanser)? 25/02 Indeed, har aldrig varit med om något dåligt med den motorn. Jag tror erson bara är en bitter liten pojke :/ 25/02 BF/DICE kan slänga sig i väggen. Insurgency är hands down den bästa upplevelsen när det gäller FPS. 24/02 Jag köpte Insurgency när det kom, och försökte spela det. Men det låste sig hela tiden när jag skulle börja att spela och AVG varnade för att det var ett virus. Jag sökte efter en lösning, men hittade ingen. Så efter några försök att spela utan AVG så... 24/02 Kan bara instämma, har lirat både Insurgency (var dock väldigt länge sedan, kan ha ändrat sig väldigt mycket sedan dess) & Squad. Får säga att det trots alpha-stadiet känns väldigt stabilt, har inte råkat ut för några kraschar eller stora buggar (bara... 24/02 Najs...synd bara att de släpper till konsol. 24/02 Wow! Vad är det som är så illa med Source? 24/02 Smiska mig på stjärten och kalla mig pappa, äntligen! Nu saknas bara Red Orchestra i Unreal Engine 4 så är vi hemma. 24/02 Squad hit Squad. Men min åsikt är någorlunda partisk. Squad härstammar nämligen från tidigare BF-modden, Project Reality. Det är härligt att följa deras verk och uppdateringar på forumet och hittills har jag haft det väldigt roligt trots att det är alph... 24/02
Skicka en rättelse