Kampen för städa #Fallout 4 från buggar och bekymmer fortsätter, och om du snabbt vill känna på vad som väntar i nästa patch finns en betaversion av den att ta hem via Steam.

Version 1.4.124 fixar (som vanligt) stabiliteten, städar bort ett gäng glitchar (som vanligt) och lägger till de här nyheterna:

[ul]
[li]Support for add-ons[/li]

[li]Additional art customization added to Workshop:[/li]

[li]Super Mutant clutter including meat totems, meat bags and meat cart[/li]

[li]Raider clutter including raider poles, cages and tents[/li]

[li]Abstract and portrait paintings[/li]

[li]Variety of new signs[/li]

[li]More metal and wood doors variants

[/li]
[/ul]

Om du vågar dig på att testa betapatchen gör du så här:

  • Högerklicka på Fallout 4 i Steam-biblioteket, välj Properties, sen Betas.

  • I menyn väljer du Beta Update

  • Vänta medan spelet uppdateras, sen är det bara att köra igång

Hela changeloggen hittas här.

" Support for add-ons Additional art customization added to Workshop: Super Mutant clutter including meat totems, meat bags and meat cart Raider clutter including raider poles, cages and tents Abstract and portrait paintings Variety of new signs More... 25/02 Sen ska det understrykas att spelen INTE var buggfria förr heller. Ta första Operation Flashpoint, Quake World, Battlefield 1942 och Quake 3 som exempel. 25/02 Men för i tiden var inte spelen eller tekniken bakom utvecklingen lika avancerade som idag och misstag är lätt hänt. Patch teamet är oftast en mindre grupp och med att göra en beta-patch så får en större grupp människor testa. Det finns väldigt många... 25/02 Ja för i tiden var det en betydande skillnad. Då fixade patchen det som den var avsedd att fixa. Behövdes aldrig någon hjälp av spelarna att beta testa en kommande patch. Vilket är lite sorligt idag. :) 24/02 Som om det vore någon skillnad på att släppa en "vanlig" patch och en "beta-patch"? 24/02 Vi som har alternativa keybindnings kan fortfarande inte styra normalt i construction mode, tycker det är underligt att man inte fixar något så grundläggande. 24/02 Bara jag får ett till "save the settlement" uppdrag av Preston är jag nöjd. 24/02 Sicket ljushuvud. 24/02 Det är en möjlighet men det är väldigt ofta buggar och glitchar inte upptäcks förrens de är tillgängliga för allmänheten och då Fallout spel inte direkt är bäst kända för sina buggfria versioner så är troligtvis detta för det bättre. Visst skulle det... 24/02 Snälla låt mej få sätta upp den här lampan i mitt master bedroom! http://i.imgur.com/H1aeJ3O.jpg?1 24/02
Skicka en rättelse