Woops, det visar sig att Nathan Drake inte bara plundrar gravar.

Någon kommer att behöva avgå. Förmodligen en stressad grafiker som under skapandet av den väldigt trevliga #Uncharted 4-trailern vi skrev om tidigare idag tog sig friheter med andras materiella egendom.

Det har nämligen visat sig att en tavla som syns skymta förbi i trailern är direkt tagen från en konceptbild för #Assassin's Creed IV: Black Flag. Du kan själv se i den jämförande rubriksbilden att likheten inte går att missta.

Trailern har nu tagits ner från Youtube i ett förmodat frenetiskt försök att klippa om den utan den snodda målningen.

Uppdatering: Naughty Dog har nu laddat upp en korrigerad trailer och passar samtidigt på att be om ursäkt till Ubisoft.

In our eagerness to get the story trailer out we made a regrettable mistake and didn’t thoroughly vet the art work used for an in game painting. We’ve already updated the trailer. We hold all artistry in high regard and take full responsibility for having allowed this to happen.

We want to sincerely apologize to everyone at Ubisoft, the Assassin’s Creed team, the original artist, and our fans.

Nedan kan du se den omklippta trailern.

Ja det är klart det är en placeholderbild som slank genom, men det är inte hela världen. Naughty Dog och Ubisoft är ju båda spelutvecklare så alla direkt inbladade nog fick sig ett förstående skratt, medan PR och legal (samt Internet som gillar att bli... 28/02 Grafisk mums. Naughty Dog sätter alltid ribban högt. 25/02 Ser ut som Legzira Beach I Marocko ^^ 25/02 Hade det varit ett easter egg hade de förmodligen inte klippt om trailern... 25/02 Inget att bry sig i Boomer och Keza kan inte läsa och är endast här för de färgglada bilderna. 25/02 Unchartedserien har en del avsnitt/kapitel som innehåller lite väl mycket pangpang, ett "problem" de inte skakat av sig till fyran heller, om man ska tro trailers/förhandstittar. Storyn är dock ännu bättre i tvåan som håller en jämnare kvalitet. Trean... 25/02 Det där är inte ett påskägg eller en hyllning. Det är antigen någon som hatar sitt jobb, eller mockupmaterial som halkat med genom en rejäl fuckup. Sånt här ska inte hända. /grafiker i spelbranschen sedan 12 år 24/02 Fyfan vad jag hatar pappersvändare, easter eggs osv brukade det kallas. Halvt bitter på er rubriksättning med. 24/02 Svårt att säga om det är mindre skjuta men absolut mer varierande skjutande i uppföljarna. Ettan led mycket av att utvecklarna inte riktigt visste vad de höll på med dels i genren och dels med att PS3an var ny att utveckla för vilket ledde till att spel... 24/02 För jävligt... glöm att jag köper detta nu. 24/02
Skicka en rättelse