Vi fortsätter att tålmodigt vänta på april-releasen av #From Softwares #Dark Souls III. Gameplay-klipp och introsekvensen har frestat våra sinnesorgan, och Joakim Kilmans hands-on-artikel innehåller intryck och information.

Och mer ska det bli innan vi slutligen installerar spelet på valfri maskin. Till exempel den senaste trailern som belyser de hemska miljöerna och skruvade fienderna som förmodligen kommer få tangentbord och handkontroller att flyga kors och tvärs senare i vår. Spana in klippet nedanför.

Min kropp är redo... jag menar, äh.... http://s21.postimg.org/uufoqzl5j/DS3_My_Body_Is_Ready_Nope.gif 26/02 Låten och trailern är nog till för dom som inte har större koll på Dark Souls. Bloodborne hade en liknande trailer. Som sagt, jag tror att är för locka in lite nytt folk. Dom kör inte sin vanliga mörka/episka musik. https://www.youtube.com/watch?v=_PofO... 25/02 det va fan den sämsta låten jag hört i kombination till en dark souls trailer 25/02 nej fy, den låten passade inte in. Bloodborne har nog den bästa musiken jag hört i spel väg, så hoppas dom använder samma kompositörer :) 25/02 Älskar låtvalet. :D 25/02 en nedstämd version av true colors? vilket bisarrt och dåligt låtväl. 25/02 Tror man färgas ganska mycket av vilket Souls-spel man spelade först. Enligt min åsikt ser detta precis som Bloodborne för enfärgat och överdesignat ut. Det mesta är svart eller grått. När slotten har 400 tinnar och torn, gargoyles och statyer överallt... 25/02 Som folk säger det är inte svårt bara annorlunda. Försök att spela ett fotbolls spel utan att i förväg veta vad fotboll är. 25/02 Nu har jag inte spelat något Souls-spel, men Bloodborne blir i alla fall lätt när du väl vet hur fiendernas attacker fungerar. EDIT: Jag kanske lekte lite väl mycket "Captain Obvious", men så länge du har tålamodet att dö några gånger först, borde du... 25/02 Ooh, gåshud :) Bloodborne var nog ett ganska nyttigt sidospår för From soft, striderna flyter så rasande mycket bättre i trean jämfört med tidigare souls spel. 25/02
Skicka en rättelse