Red Dead? GTA? Något helt nytt? Låt spekulationerna hagla!

2015 var ett relativt småskaligt år för #Take-Two, företaget som äger #Rockstar och #2K Games, och som har tungviktare som GTA, Mafia, #Max Payne, #Borderlands, #Xcom och #Bioshock i stallet. Man gav visserligen ut #GTA V till pc, nya lagshootern #Evolve och de stabila storsäljarna #NBA och #WWE, men några nya giganter blev det inte.

2016 blir det mer fart på utgivningen, lovar vd:n Strauss Zelnick i ett samtal med hranschsajten MCV, och frestar med att det kommer hända stora saker på E3-mässan i juni.

"We will be there in a big way", säger Zelnick utan att antyda något om vad man tänker visa.

Varken Rockstar, 2K eller Take-Two kommer hålla någon presskonferens på E3. Möjligen gör de något i stil med vad #EA och #Activision tidigare gjort: håller egna pressevent innan E3-veckan.

Vad som ska göra deras E3-närvaro stor kan vi bara spekulera i och önska om, och det vill vi att du gör nu! Några uppvärmningsförslag:

E3 2016 äger rum i Los Angeles den 14-16 juni. #EA är för en gångs skull inte med under mässan, utan kör det egna evenemanget EA Play i Los Angeles den 12-14 juni och i London den 12:e.

Redemption är ingen direkt uppföljare till Revolver, så om det nu rör sig om Redemption 2 så kan det mycket väl vara en fortsättning på storyn där man spelar som Jack. Men självklart kan det handla om en helt ny karaktär och en helt ny story. Rockstar... 26/02 Har du kört Red Dead menar du och det var inget att hänga i granen eller? Jag har själv inte kört spelet, men alla jag pratar med säger att spelet är bästa skiten sen skivat bröd, ingen som tycker spelet är dåligt. Och i så fall, vad är det du inte gill... 26/02 "EA Play i Los Angeles den 12-14 juni och i London den 12:e." 12:e? Kör dom 2 EA event på samma dag? svårt att tänka mig 26/02 Varför för har jag en känsla det är inget av dem spelen som dem kommer dra upp, säkert något helt nytt och tråkigt. :( 26/02 Red dead redemption 2 o ettan följer med till xbone vid förköp, varför håller de annars på o testar det till one, dessutom verkar det vara nya grejen. 26/02 nytt ip. mmorpg. 25/02 Är inte särskilt intresserad av något från Rockstar (och särskilt inte Ken Levine, Bioshock är överhypad smörja) förutom mer Red Dead. Och då till PC. 25/02 En fet jävla DLC till GTA V tack! Red Dead-smörjan blankar jag fan i! 25/02 Nej nej. Det är Red dead redemption 2. Rykten säger att det redan kommer I oktober. Tre olika karaktärer. .. ungefär som GTA V. Men den tredje är spelarens egen skapelse. Har haft koll på detta ett tag nu. Flera sajter som bekräftar samma info. 25/02 Ett nytt Table Tennis spel :D 25/02
Skicka en rättelse