Så här på förhand verkar det som att ryska #Escape From Tarkov har potentialen att röra om lite i överlevnadsgrytan. Med snygg grafik, stor realism och känsla för detaljer kan utvecklarna #Battle State förmodligen hitta sin publik utan större problem – förutsatt att alltihop blir roligt att spela också.

Är du sugen på att lära dig mer om mmo-shootern kan du vända till youtubaren Westie som berättar mer om spelet. Till exempel att det finns många animationer för omladdning per vapen, och att man kan justera hur snabbt man springer med mushjulet. Han påpekar också att det krävs mycket arbete för att få alla bitar på plats i ett så här ambitiöst spel, och att vi tills vidare bör hålla hypen på en rimlig nivå.

Han talar ju för sig själv. Det är du som talar för andra... ;) 28/02 Köper absolut inget förrän man ser reviews så många spel nu för tiden som hypas till max för att sedan visa sig inte vara något speciellt alls. Det jag läst än är spelet inte är något bra alls men vi får väl se! 28/02 OFP börjar bli lite gammal faktiskt. Jag installerade det förra året och det har lite för mycket problem faktiskt. Och eftersom Arma 3 i princip har fått alla bra Arma 2 moddar portade nu så finns det ingen anledning till att köpa 2an. Den enda kanske... 28/02 Nils, för helvete! Nu springer du till Steam shop omedelbart. Så, iväg med dig! 28/02 Om du letar efter militärsim-realism så rekommenderar jag både OFP, samt arma. I alla fall 2an och 3an. :) Finns en uppsjö av moddar till 2an och 3an. Så mao så får du väldigt mycket för pengana. 28/02 Tack, visste jag inte, de enda två spelen jag inte har spelat :). 28/02 Förstår din poäng men i Arma serien har detta varit möjligt. Har även för mig, även om det var längesedan jag spelade det. Att man kan "vila" vapnet i Operation Flashpoint också. :) 28/02 Tänker hela tiden på "Escape from New York" och Battlefield 3: "Back to Karkand" när jag ser denna titel. 27/02 Då är du inte ensam :), och dessutom går man inte och riktar ett vapen sådär hela tiden, man håller som på bilden nedan. Men det är antagligen som det är i de flesta FPS spel för att dom vill att man ska se det häftiga vapnet. Jag har faktiskt inte sett... 27/02 11:20 in i filmen syns "Battlefield 4" som desktop-bakgrund på den vänstra skärmen. Lite kul. 27/02
Skicka en rättelse