#Bossa Studios är mest kända för de skämtsamma spelen #Surgeon Simulator 2013 och #I am Bread. Med #Worlds Adrift vill de bevisa att de även kan göra äventyr av den allvarliga sorten.

Spelet är ett slags mmo av sandlådemodell där fysiken är en central del av upplevelsen. Tillsammans med andra gäller det att bygga luftskepp som man sedan använder för att kriga sig fram i världen. Eller så ägnar man sig åt fredlig crafting eller att utforska landskapen. Det sistnämnda demonstreras i en ny trailer som ni ser nedanför.

Varför kan ingen skapa MMO idag som inte ser ut som en tecknad serie? 29/02 Såg väl Ok ut ändå, för att vara ett MMO med inrktning på fysik. Kanske möjligen "trevligt" också, annars så säger inte klipp som detta speciellt mycket. Nu behöver inte "vackert" nödvändigtvis betyda högupplösta texturer, senaste ljussättningstekniken... 29/02 NEXT! 29/02 Visst, kan tycka att omgivningarna stundvis var rätt charmigt och mysigt. Gillar ändå den typen av utseende ganska mycket om den görs rätt. Men karaktären och animationer ser verkligen inte speciellt bra ut i mitt tycke. 29/02 Inte för att jag är grafik entusiast men rubriken löd: "Vackra miljöer utforskas i fysikbaserade mmo-spelet Worlds Adrift". Jag tyckte grafiken påminde om nåt barnprogram eller nåt 29/02 Du tappade dina bollar. Låt mig ta upp dem åt dig.. Jaha, du hade inga. Calm your titties. Är det något man borde vara trött på så är det alla dessa jäkla spel som försöker ha någon slags "artistisk vision". Är så trött att folk försöker kränga skitspel... 29/02 Någon fick lilltån söndertrampad till köttfärs... Det såg verkligen inte speciellt bra ut och inte bara grafikmässigt. Animationerna var inte heller bra. Gillade inte stilen. Och det verkade vara rätt stelt över lag. Visst är det säkert långt ifrån klar... 29/02 Börjar bli så jävla trött på att det är det enda många fokuserar på. Sen när handlar spel om grafik? Gå och titta på foton din jävla fjant. Självklart har inte mindre studios pengarna eller manskapet att göra det lika snyggt som t ex DICE eller Rockstar... 28/02 Ser ut som skit.. 28/02 Såg mysigt ut 28/02
Skicka en rättelse