#Bethesda kommer mata #Fallout 4-spelare med dlc-paket som ger massor av mer speltid. Om du tänkt spela alla är det hög tid att köpa ett Season Pass som inkluderar samtliga dlc som kommer släppas – för i morgon höjs priset.

Köper du Fallout 4:s Season Pass i dag kostar det dig 29 euro, men om du väntar till i morgon får du betala 39 euro. Prishöjningen tillkännagavs när de tre första dlc-paketen presenterades för ett par veckor sedan, och motiveras med att mängden material blir massivt: det ska släppad material värt mer än 60 dollar i år (de tre tillkännagivna kostar tilllsammans 40 dollar).

Här är de tre första dlc-laddningarna:

  • Automotron – släpps i mars, kostar 9,99 dollar.

  • Wasteland Workshop – april, 4,99 dollar

  • Far Harbor – maj, 24,99 dollar

Detaljer om varje paket har du här. Och du handlar det här:

Vid sidan av Season Pass väntar patch 1.4 inom kort (betatestning pågår), moddverktyg (lanseras i vår), och Survival Mode.

"Season pass har du inte en aning om vad och hur bra det blir."? Precis som när du beställer en tidning och vet vad den handlar om men inte vet exakt på förhand vad varje nummer behandlar, så har du ju köpt spelet (eller i alla fall läst på om) och vet... 01/03 Fast börjar du prenumerera på en tidning eller ett TV abonnemang utan vidare? I tidningar har du (förhoppningsvis) ett hum av vad innehållet är och hur upplägget ser ut. Ex. genom att du läst några hos frisören eller någon vän. Med TV abonnemang gör du... 29/02 Hmm, 449kr står det på playstation store (PS4)... Har jag redan missat det sänkta priset? 29/02 I bägge exemplen så betalar du innan du fått varan/tjänsten levererad. I de flesta fall finns det antingen bindningstid och/eller uppsägningstid. Och anledningen till att du inte kan "säga upp" Season Pass är ju att du antagligen redan fått minst en DLC... 29/02 Bägge dina exempel är fortlöpande tjänster som du kan avbeställa så fort du inte längre känner att du får vad du betalar för. Månadskostnad för MMOGs är likställt dessa exempel. Du betalar för en tjänst snarare än en vara, bara det att varan avgör om... 29/02 Du bör även kolla upp vad personangrepp är innan du uttrycker dig ens, att jag säger du bör kolla upp synen är långt ifrån ett angrepp. Antydde det för du inte verkar kunna läsa vad man skriver. Well orkar inte ens slösa tid på dig längre. 29/02 Personangrepp nu också! 29/02 aggression? Hur är det med synen din? Var långt ifrån aggressiv i mitt skrivande. Jag påpekade endast att du bör var medveten om hur spelföretag gör nu för tiden, om det är aggressioner i dina ögon så bör du uppsöka ögonläkare på en gång 29/02 Hmm varför denna aggression? Du förutsätter alldeles för mycket just nu. 29/02 Det jag syftar mer på att vilket företag är inte det, spelar ingen roll om du endast riktade din åsikt gällande bethesda. I dagsläget borde du ha lärt dig att leva med hur företag gör är det kommer till spel. Om du inte lärt dig det så ja... då får du... 29/02
Skicka en rättelse