Klockan 16 i dag kan den med 9 000 kronor och en svinbra dator tillgängliga boka vr-headsetet #HTC Vive, och invänta leveranserna som börjar den 5 april. Möjligen är #Minecraft-skaparen Markus "Notch" Persson en av de som beställer, för han gillar uppenbarligen Vive. Åtminstone mer än Oculus.

Så här skriver han:

När Oculus köptes av Facebook var Persson måttligt förtjust och förkunnade snabbt att man skrotade planerna på Oculus Rift-stöd för Minecraft. Men i ett inlägg strax efter Vive-hyllningen säger han att fullskaliga vr-lösningar (inte mobiltelefon-vr), och kallar dem "bra nog".

Förbokningarna av HTC Vive börjar alltså alldeles strax, gå hit om du tänker lägga en beställning. Och arbeta in VRGeeks.se i dina dagliga surfrutiner om det här med virtual reality är din grej.

Notch är en jävligt skön dude ändå. :) https://twitter.com/notch/status/704082195757953024 (https://twitter.com/notch/status/704082195757953024) 01/03 Får hoppas att det blir möjlighet att testa någonstans innan jag bestämmer mig om jag vill ha en eller inte. 01/03 HTC kan dra åt helvete. Allt de släpper har en tjänstelivscykel som är slut redan vid leverans. Pajasfirma. 01/03 StarVR, Rift, Vive, PSVR, GearVR och cardboard. Sen har Nvidia, apple och nintendo börjat jobba på egna lösningar. Just nu är det svårt att plocka ut en vinnare, då alla har sin egen plats. Man vill ju inte köpa en HD-DVD, för att sen se Blu-ray vinna... 01/03 Så kommer StarVR och piskar både Rift och Vive.... 01/03 Han ville ju inte bli miljadär på Minecraft heller... 29/02 Översättning: Jag sylt? VI ÄR ALLA SYLT. 29/02 Vem bryr sig om vad Notch har att säga? Alla pengar i världen fick inte honom att skapa ett nytt spel så han har ZERO kred. Definitionen av "a one hit wonder", tur han blev miljardär på Minecraft annars skulle han jobba 8:00 17:00 igen. I jelly? WE ALL... 29/02 Cirka 9225 inkl. frakt för Vive med handkontroller och lighthouse. Kan vara ännu mer värt ;) Dessutom har jag hört rykten om att HTC kommer förse handeln med gott om Vives i April någon gång. Antingen i april eller senast maj borde man således kunna åka... 29/02 Det enda jag skulle vilja veta är, vilken håller bäst rent fysiskt? Känns rätt onödigt att spekulera i vilken som är bäst prestandamässigt när ingen förmodligen är det så här tidigt utan alla har gott om + och -. 29/02
Skicka en rättelse