#Europa Universalis IV är lite som dödsknark för strategifantaster: Roligt i början, men sen tar det kontrollen över ditt liv och du dör hela tiden. Om du precis blivit kvitt ditt beroende kan vi meddela att en ny expansion snart är i hamn – Mare Nostrum.

I Mare Nostrum är det fokus på att ta kontroll över havet och utforska nya världar. Med "utforska" menar vi annektera och ett smakprov kan du se i filmen nedan.

Nej dra mig baklänges, det där är sjukt imponerande!!! 03/03 Man kan också köra äldre versioner av spelet, finns stöd för det direkt i steam. Så det är ett ickeproblem. 02/03 Fast med Europa Universalis kan du som inte ha några DLCer joina ett multplayer spel med någon som hostar ett spel som har all DLC. Då får även du som joinar dessa DLCer i ditt spel under multiplayer spelet. Så du behöver inte alla DLCer för att kunna... 02/03 Stör mig inte på att säljer mycket DLC. Men jag stör mig faktiskt på att även om man inte köper så ändrar nya dlc spelet mycket. Man kan ha en full funktionell produkt vid DLC 3 om man har köpt allt. Har man sedan slutat köpa så har man vid DLC6 ett spe... 02/03 Jepp, inte hela tiden =P http://puu.sh/meJJD/d4b520166f.jpg 02/03 Jag köpte EUIV för länge sen. Sen när väl expansionerna började komma ut så funderade jag på att köpa. Men fy satan vad det kostar. Så jag piratade det för att se skillnaden... Och nej... Varje expansion kostar ju runt 14-20€. Då hoppas man på ett helt... 02/03 Sedan de stoppade mina utrikiska inköp av billiga DLC har jag slutat helt. Jag har annat att spela i så fall. Dwarf Fortress är tex gratis och bättre än samtliga spel. 02/03 Paradox 23334 DLC's är ju en stående post på inköpslistan när det vankas Steam-reor och dylikt! Oftast väl värt pengarna, då de faktiskt förbättrar sina spel hela tiden. 02/03 Det där var allt du behövde skriva, istället för en massa dravel. Och som KlosterKatten skrev, då lär inte ett "nytt EU" hjälpa dig. Medans vi andra gläds åt mer innehåll så kan ju sitta och sura eller testa dig på CK2, HoI3. Men passa dig, de släpper... 02/03 Vid varje expansion så brukar det blir c:a 30-100 extra timmars speltid. Helt klart värt slantarna. Dessutom när man lirar multiplayer så behöver endast hosten expansionen vilket gör det ännu mer prisvärt. Enda jag egentligen stör mig på i DLC väg är... 02/03
Skicka en rättelse