Många är vi som är nyfikna på sommarens släpps av #No Man's Sky - ett utforskarspel där man besöker olika planeter och försöker ta sig till universumets mittpunkt. Spelet utvecklas av den relativt småskaliga studion #Hello Games, men kan trots det kanske få en ganska saftig prislapp.

PC Gamer rapporterar att titeln tidigare under gårdagen blev listad av #Sonyden amerikanska Playstation-bloggen, och då för priset 59,99 dollar. Uppgifterna har sedan dess plockats bort och nu återstår det att se om det finns någon sanning i informationen. Något som talar emot är att texten "out 3/3" också fanns med i meddelandet - vilket är högst osannolikt då No Man's Sky redan fått en bekräftad release till juni 2016.

Vi får helt enkelt vänta och se vad det slutgiltiga priset för det ambitiösa indiespelet blir. Hur mycket är du villig att betala för No Man's Sky?

tyvärr erbjuder särskilt digitala delux eller special editions inte särskilt mycket mer än standard förutom ngn dag tidigare tillgång eller en två ingame prylar. MMOs med cash-shop vet jag inte om man kan diskuterar de på samma sätt. Sen är det helt enk... 06/03 600~1000 kr för en Collector's Edition eller någon form av specialutgåva anser jag rimligt då det inte är menat att vara en standardutgåva, men samma pris för något som INTE är en standardutgåva anser jag orimligt, Dark Souls 3 eller inte. 400kr är vad... 06/03 Fattar inte diskussionen kring prislappen. Hade det varit mindre skulle folk också ha ngt att klaga över. Folk gnäller ju över 180 eller 250 spänn för ett PS4 remake som Heavy Rain eller Beyond2Souls. Det är ju inte mer än en 3d film med popcorn fast... 06/03 Precis... Färre hade släppt halvfärdiga spel. 03/03 Bra. om alla bara hade gjort så här så hade branchen vart tvungen att anpassa sig och det hade nog inte tagit långt tid innan kvalitén på releaser hade ökat. 03/03 Naturligtvis, jag skrev inte så detaljerat. Jag köper aldrig spel förrän tidigast 1 vecka efter release. Det brukar ju oftast räcka med +1-2 dygn, för att se om det är HOT eller NOT via recensioner/youtube. Jag har inte förbokat detta. Så sant. :) 03/03 Känns som att det skulle vara kul i tre timmar. Med det sagt så hade jag jättegärna spelat ett slumpgenerat fantasyspel ala Daggerfall där man bara kunde traska runt i en värld som aldrig tog slut. Det är nog bara rymdskeppsgrejen som inte fångar mig... 03/03 Det är sånt här som förstör för konsumenterna. Säg inte redan nu att du tänker köpa det. Vänta tills det kommit ut och du läst lite rapporter om hur spelet fungerar. Om du redan i förväg bestämt att du tänker köpa det så visar de på att dem kan släppa... 03/03 Lite häftigt pris. Avvaktar. 03/03 €59,99. Nope. Avvaktar med spelet och kollar väl på folk som spelar det på Youtube eller något tills då jag kan få det för €30 eller något i den stilen. 03/03
Skicka en rättelse