#Quantum Break laborerar med ett nytt koncept där en slags tv-serie samverkar som en integrerad del av själva spelet. Serien är i live action-format och grenar ut sig beroende på dina val i spelet.

Just denna utgrening gör att det enligt #Remedy Entertainment finns 40 versioner av serien, vilket innebär många GB data som inte får plats på en enda skiva. Därför kommer avsnitten att strömmas direkt till spelet, varpå en internetuppkoppling krävs för att kunna uppleva alltihop till fullo.

Spelar du Xbox One-versionen finns möjligheten att tanka ner avsnitten till hårddisken i förväg. Detta alternativ finns dock inte i pc-versionen. Som plåster på såren har den versionen tillgång till avsnitt i 4K-upplösning.

Kan förstå i vissa specialfall då inte spelet ryms alls, såsom ett sådant här spel där man har många olika versioner av något. Att man inte kan ladda ned i förväg till PC är givetvis DRM. 03/03 Inte ens youtube kan strömma 1080p60 pålitligt, jag får buffer problem på var tredje video, och det är med banhof 100/100 fiber. Hur fasiken skall remedy klara att strömma till alla pc spelare. Eller ja, efter denna nyheten blev det säkert färre att str... 03/03 Tror de flesta här är på det klara med att det inte går att klämma in all video på skivan och att man istället behöver tanka ner det. Det som irriterar i det här fallet är det som nämns i citatet nedan: Vilken anledning skulle kunna finnas till att man... 03/03 Jag ställer mig i skaran där jag anser att "always-online" är att skjuta sig själv i foten.. MEN i detta fallet köper jag deras val. Har man 40 olika alternativ som i sin tur kanske har 10 unika videos ( 40 x 10 videos) så blir det självklart en otrolig... 03/03 helt sjukt hur dom har tänkt, varför inte låta oss bara ladda hem skiten digitalt i så fall direkt så det finns på våran HD när vi behöver dom. 03/03 Förutom det problem du själv påpekar - att spelet får ett automatiskt bäst-före-datum - så finns det fler problem. Jag bor i Stockholm och har fiber hemma, mitt internet går ned med jämna mellanrum. Det gjorde det även i min nuvarande frus lägenhet och... 02/03 Så fort 'kräver internetuppkoppling' nämns i samma mening som spel så får folk psykbryt och sliter sig i håret och kastar stolen i väggen. Det är en serie vi snackar om. Jag är säker att den släpps på blu-ray så alla som saknar internet kan njuta av änn... 02/03 Tyvarr ett jatteproblem har pa nya zealand dar obegransad surf mer eller mindre ar en lyxvara. Jag har "obegransad surf" hemma och det ar begransat till 200 gb/manad. :) (och kostar uppat 300 kr/manad.) 02/03 Streama video känns ganska vanligt idag. Förstår inte problemet. 02/03 tråkigt att behöva läsa såna här kommentarer. det är fortfarande inte okej med uppkopplingskrav. det finns fortfarande av olika anledningar en hel del som saknar höghastighetsnät. det är fakta, försök förstå! 02/03
Skicka en rättelse