I en IGN-intervju säger #Biowares project director Casey Hudson att det kommer bli en hel del DLC-material till #Mass Effect 2.

Det kommer komma jättebra nedladdningsbart innehåll under tiden som Mass Effect 2 är släppt medan folk väntar på den tredje delen. Du kommer alltid ha bra grejor [att spela]. Nya äventyr att testa. Nya saker att göra. Vi har inget specifikt utannonserat än, men vi planerar praktiskt taget för DLC ganska kort efter spelsläppet och sedan för ett ganska intensivt DLC-schema därefter.

Tvärtemot vad vissa spelare kanske tycker, så hävdar Hudson också att DLC-planerna är "en stor förbättring" jämfört med originalet.

Det här är en av de stora förbättringarna som vi haft möjlighet att göra i Mass Effect 2. Massor av DLC och mängder av riktigt högkvalitativt DLC som spelarna kan se fram emot.

Hudson bekräftar också att utvecklingen av #Mass Effect 3 redan är igång och att hela trilogin hamnar på Xbox 360 som utlovat.

Vi jobbar redan på Mass Effect 3 och sätter ihop de första bitarna av storyn. Vi ville alltid vara säkra på att vi fick hela speltrilogin gjord under denna konsolens [Xbox 360] livscykel. Vi ville inte hålla på för alltid med serien.

Mass Effect 2 släpps den 29 januari till Xbox 360 och Windows. Är detta något du ser fram emot?

"Va skôen pôjka nu sa vi mjôllka koa', vi gör ett spel som bara är DLC och som di kan köpa en skiva te' som kôstar 600 spänn!" Det går bra att planera det som DLC men att planera in det i spelet går inte. Mystiskt tycker jag... 15/01 Eller bara ladda ner det? :up: 12/01 Ok då. Jag ber om ursäkt. Det man får när man köper ODST för 599 kr (nypris) är en 4 timmars kampanj och Firefight spelläget. Nu ska det väl inte vara några mer missförstånd :) 12/01 Nej, när du köper ODST får du Halo 3's multiplayer banor gratis, plus de som inte finns tillgängliga via live. FAst det hade ju varit smartare att skippa helt att skicka med dem så alla måste köpa dem separat för 800MS points*4 mappacks? Suck... 12/01 vanilla-spelet kommer ju i bästa fall vara ett urvattnat skellet som DLC sen tydligen ska fylla. fuck that 12/01 Köpte första ME på Steams mellandagsrea för 39kr. Bästa spelköpet någonsin ;) 12/01 Tyvärr något vi lär få vänja oss vid. Tror det var någon som jämförde det med att man i bokhandeln säljer vissa kapitel av böckerna enskilt. Jag tycker det är löjligt, så jävla löjligt. 12/01 Det stämmer. När man köper ODST så får man betala för Halo 3's multiplayer. 12/01 ..men för i helvete! Ska de försöka få folk att tycka att det är något positivt med DLCs nu också.. *suck* Inom överskådlig framtid: "passa på nu, svärdet som du besegrar sista bossen med, för endast 50 kronor.." 12/01 jag tycker dlc systemet kunde vara lite mera som miniexpansioner på ett bättre sätt, te.x att man har många att välja mellan, 25 kr styck, så kan man liksom välja dom bitarna av "expansionen" man vill köpa istället för en hel expansion. 12/01
Skicka en rättelse