Slut på spekulationerna, inget nytt Mass Effect i år.

Efter många spekulationer om ett släpp till jul, står det nu klart: Mass Effect: Andromeda kommer någon gång under första kvartalet, 2017.

Det var under ett så kallat investerarsamtal som EA avslöjade släppfönstret:

"Och så har vi Mass Effect, ett scifi-actionspel, som kommer under vårt fjärde kvartal", sades det på en inspelning av samtalet som plockades upp av en medlem på forumet Neogaf.

För EA innebär fjärde kvartalet januari-mars, då det är så deras budgetår ser ut. Det hela ligger helt i linje med släppen av del två och tre i serien, som kom ut i januari respektive mars.

Inget Mass Effect till julskinkan, alltså. Hur känner du inför det?

Ingen aning men vore kul om det gjorde det. 03/03 De verkar inte ha uppdaterat grafiken särskilt nämnvärt i SS enhanced edition, så jag har tvekat lite inför att köpa det. Väntar nog på rea först. EDIT: Oni spelade jag när det kom ut, men varvade det aldrig. Ska det komma en nyutgåva? 03/03 Får väl stilla din hunger med System shock, Oni mfl så länge?:) 03/03 Det där är inte definitionen av ett rollspel/RPG (Det är inte alls samma sak som att 'rollspela') och Mass Effect har egentligen aldrig varit ett riktigt rollspel, utan ett action/äventyrspel med en del RPG-element. Du har dock rätt i att Elder Scrolls... 03/03 ME3 var bra och hade ett bra slut som undviker urvattning. ME1 var mer ambitiöst, men sant att det är för mkt av konsol covershooter över övriga. Att det blev framgångsrikt har nog inte så mycket med det att göra, utan budgeten för marknadsföringen och... 02/03 Meh, ME3 ger mig fortfarande dålig eftersmak för hela serien. De har mycket att bevisa innan jag ger dom pengar igen. 02/03 Disagree. Levelsystem och micro-management är inte vad som gör ett rollspel rolligt. Det är bara spelmekaniken, ett rollspel är ett spel där du kan få inlevelse i rollen och spela den på ett sätt som funkar för dig, samt utveckla egna förhållanden med... 02/03 Ja tyvärr har de offrat RPG-biten undan för undan för att tilltala en större publik, detsamma gäller ju även tex. Elder Scrolls och Dragon Age. Det är ju dock mycket tack vare detta som serierna är så framgångsrika. 02/03 Är bara ettan som är och var ett RPG. Resternade var värdelösa cover shooters. Ush. 02/03 Nej tack, blir nog lika värdelöst som 2-3an. 02/03
Skicka en rättelse