Nästa vecka släpps #Tom Clancy's The Division, ett av årets största spelsläpp och det säger vi utan att vara särskilt patriotiska. Du undrar säkert när vår recension kommer att publiceras och vi kan redan nu säga att det inte blir innan spelet släppts.

Ubisoft har valt att släppa in recensenter samtidigt som spelet går live för alla den 8 mars. Detta för att man vill säkerhetsställa att det fiktiva Manhattan är välbefolkat. Med tanke på att onlinebiten är en en stor del av upplevelsen skulle vi precis som med andra multiplayerspel ha väntat med att sätta betyg så i slutändan är detta något positivt.

Eftersom många kanske fortfarande är skeptiska till spelet och inte kommer att köpa det direkt kommer vi att försöka ge er läsare en så tydlig bild av The Division vi kan de första dagarna. Vi återkommer med mer konkret info!

Jag och mina vänner tyckte raka motsatsen. Vi avskydde alla betaversioner. Stelt, tomt, enformigt, inget man inte sett förr, tråkiga miljöer, samma trista gator överallt, trist cover system. Det va våra intryck. Men smaken är som baken. 06/03 Ah, sant. Jag är som sagt personligen inte osäker efter att ha spelat betan. Man måste nästan anstränga sig som utvecklare för att leverera ett dåligt spel efter den betan...den träffade rakt i hjärtat och ljuv kärlek uppstod :) Köpte därför Gold Editio... 04/03 Jag har ingen aning om spelet är bra eller inte, vilket framgår i min text men det jag försökte belysa (vilket kanske var otydligt) är att jag tror det är på grund av att företaget tror att det inte kommer att få några bra recensioner som de lägger lock... 04/03 Du verkar osäker, och kanske lite bitter. Det är nog lika bra att du väntar några veckor, eller kanske ett par månader, så du inte riskerar att inte maximera värdet av 449:- 04/03 Du kanske inte spelade betan? Jag har svårt att se hur man kan bli en besviken spelare efter den. Sen är det nog många som är intresserade utav en recension. Har läst gott om poster nu från folk som bara: "Men det kanske suger", "Aldrig att jag betalar... 04/03 Inte alls missvisande rubrik! Inte deras fel om du är autistisk. Jag fick en tydlig bild i min hjärna vad det gäller så fort jag läste rubriken. Du trodde väl inte att du faktiskt klickade på länken för att läsa en recension eller? mmmh 04/03 Fick känslan av honom att detta är när servrarna går live. Alltså kvittar det om du har en digital eller fysisk verson.. 04/03 För er som är förvirrade; When can I start playing the game if I’ve purchased a digital copy? o Xbox One - The game will be available March 8 at 00.01am local time in each country timezone (00:01 EST time for the USA and Canada) o PlayStation 4 - The... 03/03 Detta står på Steam hur kan det bli på Tisdagen den 8 mars när det står 4 dagar och 9 timmar det är ju på Måndag den 7 mars Available: 8 March This game will unlock in approximately 4 days and 9 hours 03/03 Jag har spelet i min hand. DET FUNKAR INTE. 03/03
Skicka en rättelse