#Quake-inspirerade #Strafe fick mången gamerhjärta att banka extra hårt redan i den hysteriska Kickstarter-trailern. Spelet finansierades utan problem och nu berättar utvecklarna att #Devolver Digital går in som utgivare för den slafsiga titeln.

Vi får också veta att spelet planeras att lanseras i början av 2017. De påpekar att det inte är en bra tidsperiod för de otåliga, men försäkrar att det behövs tid för att göra spelet så bra som möjligt. Som plåster på såren kan vi spana in den senaste trailern med färsk och fartfylld gameplay nedanför.

Nä inte i varje och lättkränkt är jag då inte, jag ställde mer en fråga om jag och fler som har samma snarlika åsikter som mig inte har koll ifall vi är intresserad av något en annan inte gillar. Att komma med angrepp att jag borde söka hjälp tror jag... 04/03 Du måste ju vara den mest lättkränkta människan som finns. Varje kommentarsfält där du har kommenterat hittar du alltid någonting att ta åt dig av och sen är den hjärndöda diskussionen igång igen. Jag vet eftersom jag försökt föra en logisk diskussion... 03/03 Finns ingen anledning =). http://www.nquake.com/ 03/03 Mycket tråkigt, dom tillåter inte att man texturerar normalt, det håller verkligen tillbaka det där spelet, som annars är väldigt kul! Det är dock MP, ingen coop eller SP. 03/03 Spelet Reflex verkade trevligt men inget av alla de här nya retrospelen har den där mörka 'slaktarkänslan' i omgivningarna som Quake hade, det är bara en massa blanka korridorer i arenor med robotar och skit. 03/03 Blev lite hårt kanske ja, jag har ju så klart inte "rätt", det är mera en upplevelse jag har personligen, att proc-gen-banor liksom inte är så heta, det är ingen riktig level design, det blir aldrig så bra som att ha riktigt designade banor! Men visst,... 03/03 Detta kanske tom jag kan spela på min laptop :) 03/03 har folk ingen koll? Sen när blev du en expert och påstår att alla som inte tycker som dig har fel? Jag tyckte alphan var rätt skoj och tycker spelet blir intressant, men jag har alltså ingen koll? Dom andra som tycker liknande som mig har alltså ingen... 03/03 Givet att skaffa för min del. Release planerad till tidigt 2017. 03/03 Ser nice ut :) 03/03
Skicka en rättelse