Många har säkert gått och längtat efter det realistiska rollspelet #Kingdom Come: Deliverance sedan den framgångsrika Kickstarter-kampanjen för ett par år sedan. Nu är väntan inte över, men det går åtminstone att få ett smakprov av det förmodat oljuva medeltidslivet i betaversionen som lanserats. För att få tillträde behöver du dock köpa spelet för 50 dollar via officiella sajten.

I samma veva kommer #Warhorse Studios med den småtråkiga nyheten att pc-versionen av spelet skjuts upp från sin tilltänkta release i sommar, och släpps istället senare under året. Planen är att samtliga versioner – pc, Xbox One och Playstation 4 – ska landa samtidigt.

Har du inte tid, ork eller råd att spela betan kan du istället frossa i 29 minuter gameplay som Joakim Bennet spelade in när han var i Prag och snackade med utvecklarna och testade spelet:

jo, finns allt för många ofärdia släpp nu för tiden. det är helt klart att många utvecklare har för höga mål. av de finns det ju de utvecklarna som gör nåt bra med första försäljningen. de slipar på sitt spel och gör ett nysläpp :) eller en uppföljare... 06/03 "Kingdom Come: Deliverance försenas till pc" Tur det för spelet är låååångt från att va färdigt! Känns nu som en alpha inte som en beta(jag är en backer) jag hoppas att dom inte rushar ut spelet som så många andra gör med sina project(Carmageddon Reinca... 06/03 Det är ju två olika spelserier. Sen behöver man ju inte per automatik gilla Fallout om man gillar TES-serien heller. :P Det var fyra år mellan Morrowind och Oblivion och fem år mellan Oblivion och Skyrim, så med tanke på att det nu passerat fem år sedan... 05/03 De har precis släppt Fallout 4 och du vill ha ett nytt Elder Scrolls redan? Oavsett så brukar de aldrig göra direkta uppföljare i Elder Scrolls serien. Det blev ju Skyrim och inte Obilivion 2... 05/03 Riktigt trevligt att se det går framåt! Kickstartade det för 30€ :) 05/03 Ser lovande ut. Det enda som toppat Gothic 3 var Witcher 3. Hoppas på detta :) 05/03 instämmer! 05/03 Efter att ha spelat igenom Skyrim flera gånger om och längtat efter ett Skyrim 2 som aldrig verkar komma, så ser det här faktiskt riktigt bra ut! Blir ett köp när det finns i butik. Köper inget halvfärdigt där utvecklarna ändå tröttnar och ger upp halvv... 04/03 Instämmer! 04/03 Är ju inget ovanligt att man måste förboka för att få tillgång till betan. Dock hoppas jag plöja ner majoriteten av min speltid på The Division fram tills dess så blir att avvakta för min del med. 04/03
Skicka en rättelse