Förra månaden kom det till vår kännedom att ett gäng som kallar sig för Poem Studios håller på med en Unreal Engine 4-version av #Star Wars: Knights of the Old Republic. Det 13 år gamla spelet kan behöva ett smärre ansiktslyft och vi nickade gillande åt bilderna som presenterades.

Nu höjer vi ribban ett snäpp med det första filmklippet från projektet. Det är youtubaren MrMattyPlays som knyckt åt sig den första titten som du ser nedanför. Ha dock i åtanke att spelet fortfarande befinner sig i pre-alpha.

Ingenting är förbjudet tills Disney väljer att gå efter de som använder sig av deras varumärke. Fan art och fan fics som är gratis är ingenting de flesta företag bryr sig om eftersom det fungerar som gratis marknadsföring. Man får ibland använda sig av... 06/03 Håller med. Tror bara de inte har någon koll på spelutveckling. verkar som de bara gör banorna och kallar det "pre-alpha". Istället för o göra alla platser borde de fokusera på o porta spelmekaniken först, men nej då... 06/03 Modden kräver orginalspelet. De upphovsrättsskyddade resurserna i spelet (som kommer länkas in när det spelas, t.ex. en ljudfil) har kunden redan köpt och betalat för. Men jag antar att du menar att man räknar själva världen som upphovsrättsskyddad IP.... 06/03 Och hur är världen i KOTOR inte deras upphovsrättsskyddade material, menar du? 06/03 Du inkräktar på andras IP även om du gör en mod. 05/03 De kan inte göra något alls om man inte kopierar/sprider/publicerar upphovsrättskyddat material eller bryter mot programvarans användarvillkor. 05/03 Spelutvecklare/utgivarna kan alltid stoppa moddar om de vill det är ju dock inte super populärt att göra det. 05/03 Bloom +800% Motion Blur +20000% Tar man bort ljuseffekterna har videon absolut inget att visa. Miljöerna är statiska och väldigt tråkiga. För att liva upp dom finns det en massa ljuskällor som förstärks av överdrivet mycket bloom, något som många kommer... 05/03 Nej, för att man ännu inte har implementerat spelarmodellen som man sätter framför kameran för att skapa intrycket av tredjeperson. 05/03 ..samt deras officiella sajt med en FAQ. http://www.apeirongame.com/ 05/03
Skicka en rättelse