#The Culling är en enda stor mördartävling där deltagarna åker till en tropisk ö där de har 20 minuter på sig att slå ihjäl varandra. Alltihop utannonserades förra månaden då vi även fick veta att early access-släppet var planerat till den 8 mars. Men så blir det inte, för det mordiska spelet har redan vässat macheten och gett sig ut på Steam. Detta firas traditionsenligt med en trailer.

Har du inget emot early access så skvallrar de flesta Steam-recensionerna om att det är ett underhållande spel som du kanske borde spana in. Dock verkar det i skrivande stund inte finnas några europeiska servrar, så för oss här i Sverige kan det kanske vara läge att avvakta en stund till innan köp.

Köpte det också och har lirat några rundor nu. Tycker det känns betydligt mer stabilt och seriöst än de flesta spelen jag har sett/provat i early access. Det är fullt funktionellt med ett ganska stort urval av vapen, perks och klädesplagg. Det finns äve... 06/03 Köpte detta eftersom jag diggar konceptet och att priset är överkomligt (dryga hundringen). Måste säga att jag har mycket roligare med spelet än vad jag trodde att jag skulle ha. Man får dock ha i åtanke att det är EA och långt ifrån färdigt. Men men... 06/03 Ifall det nu stämmer så har jag 140ms till servrarna. Visar 40ms i spelet men antar att ettan fallit bort av nån anledning. Fullt spelbart imo i vilket fall. 06/03 Vet någon hur pingen ser ut? 200+? 06/03 Man blir sugen på testa. Går det köra privata servrar med bara polare? 06/03 Intressant! Gah, får kanske bli ett köp till nästa helg! 06/03 Jag har både H1Z1 och The Culling och måste säga att The Culling är mycket skönare då man kan crafta och tävla mot de som väljer att leta färdiga vapen istället. I H1Z1 så kan du springa och leta en M4A4 och döda alla på hela kartan utan problem från... 06/03 Håller med. Tror nog hz1z är bättre. 05/03 Ok. Har precis testat att köra en match online och sen testade jag en match mot bottar lokalt. Och det va rätt stor skillnad. Jag trodde bara fightandet var lite "sluggish" med flit men de va visst lagg ändå. Men som gameplayet är så känns det inte som... 05/03 Ser riktigt dåligt ut. 05/03
Skicka en rättelse