#The Elder Scrolls III: Morrowind från 2002 är enligt många Elder Scrolls-fans fortfarande det bästa tillskottet i spelserien. Åren som passerat har dessvärre inte varit barmhärtiga mot det stabila rollspelets yttre – något som det ambitiösa projektet Skywind ska ändra på.

Gänget bakom projektet har arbetet i runt fyra år för att föra över Morrowind till motorn från det modernare #The Elder Scrolls V: Skyrim. Titt som tätt har vi kikat närmare på utvecklingens gång och nu är det dags igen med ett filmklipp som visar upp läckra miljöer och karaktärer samtidigt som utvecklarna berättar mer om framstegen som gjorts.

Man måste äga både Morrowind (med alla expansioner) och Skyrim för att kunna spela Skywind, så de kommer inte att bli stämda. Det är inte som liknande projekt, där man återskapar ett spel i en annan motor, och kan köra det utan att äga originalet. 09/03 Jag tror du blandar ihop växtrer med grafik... Morrowind är en skitful ö, det finns inget grönt på den :) För att vara Morrowind är det snyggt. Sedan kan man visst köra HD-packs å sånt till Skyrim men det är inte samma sak som att skapa något från skrat... 08/03 jag med först:D men vad är chansens dom blir stämda..vad säger lagarna 07/03 Om någon skrev en tråd om bilen med en titel som "seriöst bränslesnålt när MaXMC visar upp sin egentrimmade kärra" så hade jag nog förväntat mig något åt det hållet, jo. Nu tycker jag dock inte vi behöver hänga upp oss på det, jag är jätteglad för er... 07/03 Moddat skyrim eller moddat Oblivion är fortfarande mycket snyggare. Så visst kan det göras mycket snyggare än det är idag med spelmotorn. Projektet i övrigt är jävligt imponerande och ett stort lyft grafiskt från originalet men som sagt är det inte snyg... 07/03 Jag kom iaf i byxan. Hoppas verkligen att detta släpps. Men man vet ju hur det fungerar med nördar och moddare. Helt plötsligt så kan dom bli osams eller bli less och sen lägger dom ner hela projektet. 07/03 Det får ni väl tycka, men att antyda att andra har fel ifall man tycker det är snyggt är fel inställning. Men det är väl så att vi måste tycka likadant? 07/03 bethesda kommer klura ut något sätt att stämma dom 07/03 Men nu är det ju så att det inte görs i en "modern" motor, eftersom det är Skyrim motorn... För att ta till bilanalogin: Det är ju som att påstå att en restaurerad Volvo 240 -84 inte är lika bränslesnål som en modern bil.... nä trodde du det? 07/03 Hen har rätt... inte snyggt. 07/03
Skicka en rättelse