Vid midnatt släpptes #The Division, och lika säkert som att de här orden skrivs med en kopp kaffe strax intill var att #Nvidia skulle släppa nya Geforce-grafikkortsdrivrutiner för spelet. Så skedde också, version 364.47 finns ute och den stora nyhten är stöd för Vulkan. Men de saknar konkreta nyheter för #The Division – och de har ställt till stora problem.

En del användare som installerat de nya drivrutinerna rapporterar problem som att att datorn fastnar i en omstarts-loop, bekymmer med hdmi-anslutna bildskärmar med mera. En lösning är att starta om datorn i felsäkert läge och rulla tillbaka till en tidigare drivrutinsversion.

Det finns också rapporter om problem med att installera drivrutinen via läget "Express installation". Nvidias rekommenderade lösning är att istället köra installationen via "Custom -> Clean installation". Går inte det rekommenderas en tidigare drivrutinsversion. Fler felrapporter hittar du i kommentarerna en bit ner på den här Geforce-sajten och i Nvidias Reddit-sektion.

Om drivrutinen fungerar okej (eller om du inte räds eventuella problem och installerar den trots problemrapporterna) kan du se fram emot det här:

FZ recensionsspelar The Division hela veckan, och senare i dag livestreamar vi spelandet i vår Twitch-kanal FZplay.