Vid midnatt släpptes #The Division, och lika säkert som att de här orden skrivs med en kopp kaffe strax intill var att #Nvidia skulle släppa nya Geforce-grafikkortsdrivrutiner för spelet. Så skedde också, version 364.47 finns ute och den stora nyhten är stöd för Vulkan. Men de saknar konkreta nyheter för #The Division – och de har ställt till stora problem.

En del användare som installerat de nya drivrutinerna rapporterar problem som att att datorn fastnar i en omstarts-loop, bekymmer med hdmi-anslutna bildskärmar med mera. En lösning är att starta om datorn i felsäkert läge och rulla tillbaka till en tidigare drivrutinsversion.

Det finns också rapporter om problem med att installera drivrutinen via läget "Express installation". Nvidias rekommenderade lösning är att istället köra installationen via "Custom -> Clean installation". Går inte det rekommenderas en tidigare drivrutinsversion. Fler felrapporter hittar du i kommentarerna en bit ner på den här Geforce-sajten och i Nvidias Reddit-sektion.

Om drivrutinen fungerar okej (eller om du inte räds eventuella problem och installerar den trots problemrapporterna) kan du se fram emot det här:

FZ recensionsspelar The Division hela veckan, och senare i dag livestreamar vi spelandet i vår Twitch-kanal FZplay.

inte uppdaterat drivers på 6 7 månader..måste man det? ska man inte ha pixlar stora som hönshus osv? 09/03 Fungerade idag utan problem. Jag misstänkte först att det var MS Silverlight som jag vart tvungen att installera för att TeliaPlay skulle fungera, då hänge sig webbläsaren och efter det windows. Tänkte att det kanske inte var den iaf när jag såg detta,... 09/03 Du missade poängen helt, vilket jag nu återupprepare. Nvidias strul är inget som folk lägger i minnet, det här är bortglömd på ett par veckor medans AMDs problem tas upp ständit, även när det inte finns mycket till problem alls. Verklighetssynen är skev... 09/03 Inte haft problem med mitt 290 med 3 skärmar men med mitt GTX 970 vid startup tror den att en skärm (dp) inte är en skärm utan en enhet och då måste jag dra ut och stoppa in kontakten igen. 08/03 jotack jag märkte detta. lyckades lösa det genom att starta i felsäkert läge och avinstallera allt vad nvidia heter, starta om , och installera om alla drivrutiner igen, svårt att testa grejer innan de sjösätts? 08/03 Tyckte väl man saknade blårutan hehe 08/03 364.51 Windows 10 (32bit) http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99627 Windows 10 (64bit) http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99645 Windows 8 etc (32bit) http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99519 Windows 8 etc (64b... 08/03 Om man inte har och göra ett dugg med dom spelen och features som drivrutinen tilltalar så undvik den och vänta till nästa. Som jag tänker göra. :) 08/03 Drivrutinerna "funkar" för mig i betydelsen att jag inte har några crasher eller loopar, men... fps på 12 i vad jag än försöker spela, så den här "slutade tidigt från jobbet för att spela lite subscriber early access" slutade lika illa som det brukar.... 08/03 Det finns en ny version nu. Beta 364.51 08/03
Skicka en rättelse