Häng med oss under dagen när vi tar de första stapplande stegen i ett sönderslitet New York.

The Division är släppt. Efter många om och men, måste tilläggas. Ett releaseschema som såg ut som en ordblind förstaklassares ABC-bok, knas med GeFroce-drivrutiner och sedvanlig server-hallabaloo satte käpper i hjulet för många spelare. Men nu är vi alltså igång.

Under dagen kan du följa FZ-redaktionen, @joakimbennet, @spiken och Tomas Andersson under våra upptåg på Manhattan. Det kan bli ett spektakel, det kan bli en total katastrof.

Bara den som hänger med får se!

Stötte på både Kanon2 och ett gäng som nickar TV på slutet inatt. Skönt med Svenskar som funkar att prata med. 10/03 Körde upp till level 15 igår, vilket var mitt mål med dagen... kan bara säga att jag älskar det, fullkomligt älskar det! Det kommer bli många timmar i New York framöver... 09/03 Jag var verkligen tveksam först med tanke på skurkarna tål så mycket (men så var min referenspunkt Arma3 och där dör man ganska direkt). Men på något vis har de lyckats ändå i The Division, jag tycker det är skitkul även om man kör ett mission på hard... 09/03 Jag är inte någon som gillar RPG egentligen, aldrig orkat engagera mig i siffror och statistik på det viset som ofta krävs. Det som lockade mig från början var shooter-delen så när ljuset gick upp för mig att det var en RPG-TPS och inte TPS-RPG var jag... 08/03 Är de något att ha det här ? Eller vad tycker ni ? Subjektiv fråga som fan men är måttligt intresserad, många har ju klagat på att alla är skottsvampar och man får mata så mkt för att få ner någon. 08/03 Ja, traumatiskt, med tanke på hur totalt värdelöst generic det är. 08/03 Måste vara ett mindre helvete att jobba på fz, vara tvungna att spela The Division hela dagen.. Vart skickar man sitt cv? ;) 08/03 Ok synd, tack för hjälpen. 08/03 Hann bara ta mig till the safehouse i morse, och det funkade bra så långt...ska in och roa mig nu, hörs om några månader :) 08/03 Nej, letade efter den men hittade ingen :/ 08/03
Skicka en rättelse