Electronic Arts har köpt upp ytterligare ett företag. Denna gång är det Mythic Entertainment, skaparna bakom Behind Dark Age of Camelot och kommande mmorpg-spelet Warhammer Online: Age of Reckoning, som står på tur.

För Mythic Entertainments del så innebär detta att man, när affären är avslutad, kommer att gå under namnet EA Mythic istället för det tidigare namnet. Samtliga anställda kommer lyckligtvis att få jobba kvar, så några större förändringar bör det inte bli på den biten.

Det är lika spännande att höra mobben gnälla som kärringar, och sedan fortfarande gå till butiken och köpa de produkter de gnäller över, för att sedan gnälla återigen över hur buggiga spelen de köpte över. Darwin ftw. 23/06 Jag håller faktiskt med Zoidberg, och hade jag varit chef för EA hade jag också köpt upp mindre utvecklare. Ni kan gnälla på om att de köper upp och massproducerar skräpspel, vilket iofs stämmer i vissa fall (NFS), men om sims säljer så väldigt mycket,... 23/06 Tråden som du länkar till finns inte, men tack för de andra. Exakt. :) 22/06 Oroa er inte, EA kommer att kollapsa tillsammans med alla andra spelföretag när ni gamers har tvingat upp grafik, storlek och koplexitet på spelen så mycket att det inte längre går att gå i vinst. ;) 22/06 NOOOOOOOOOOOO! (http://darthno.ytmnd.com/) 21/06 Post av mythics CEO: http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=87927&postcount=85 Trådlänk: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=3711 Också: http://www.camelotherald.com/more/2442.shtml 21/06 tragiskt... DÅ kan man glömma det här spelet oxå. *suck* 21/06 Jag tycker att EA:s spel är ganska bra överlag fast de är inga överraskingar precis, man vet vad man får innan man ens har installerat. Skulle vara tråkigt om de blev spelvärldens Microsoft dock, vem vet de kanske köper Microsoft Games oxå? It's in the... 21/06 Var det inte det jag skrev? Att om folk vill undvika uppföljare och mjölkning så ska de köpa nya och annorlunda spel istället för att whina om det? :) 21/06 QFT. 21/06
Skicka en rättelse