#The Division är släppt och servrarna rullar sedan 14 i går, midnatt, och klockan 6 i morse (varför göra det enkelt...?) Än lär ingen vara i närheten av att ha spelat igenom allt som finns att göra, men när så sker står Ubisoft redo att mata oss med dlc-paket.

Fem stycken dlc-paket ska släppas i år. De två första blir fria och lanseras i april och maj. Därpå följer tre betalda, där de två första blir exklusiva för Xbox One de första 30 dagarna – pc- och PS4-spelare får alltså ge sig till tåls en månad längre.

Dlc-paket nummer tre (det första betalda) släpps preliminärt i juni till Xbox One (juli till pc och PS4), och nummer fyra senare i sommar.

De betalda dlc-paketen får du tillgång till genom att köpa season pass eller de dyrare Gold- och Collector's edition-utgåvorna av The Division. Kort beskrivning av samtliga fem följer.

  • Incursions: endgame-material som släpps i april, kostnadsfritt.

  • The Conflict: nya Dark Zone-funktioner och loot trading. Släpps i maj, kostnadsfritt.

  • Underground: krig i tunnlar under Manhattan. Kostar pengar, premiär i juni, Xbox One-exklusivt i 30 dagar (pc- och PS4-premiär i juli, såldedes)

  • Survival: En sorts horde-mode. Kostar pengar, premiär "senare i sommar", Xbox One-exklusivt i 30 dagar.

  • Last Stand: Innehåll okänt. Kostar pengar, premiär i vinter. Ej Xbox One-exklusivt (åtminstone inte i skrivande stund).

FZ streamar sitt recensionsspelande av The Division. Kommendör Calle arbetar för fullt med att få igång sändningen, som du hittar i vår Twitch-kanal FZplay om en stund. Vår recension läser du i slutet av denna eller början av nästa vecka.