Som alla spel med multiplayer-inslag har vissa tidiga #The Division-spelare stött på buggar, anslutningsproblem och andra bekymmer. Samtidigt verkar starten ha varit ovanligt smidig med tanke på hur stor uppmärksamhet spelet fått, men eftersom alla inte klarat sig tar vi upp en handfull vanligt förekommande problem och förslag på hur du löser dem.

Berätta gärna om dina upplevelser i kommentarstråden. Har du stött på problem? Lyckades du lösa det, och i så fall hur?

Sju tidiga The Division-problem:

Problem: Svart skärm när spelet startar, går inte att Alt-Tabba sig ut i Windows.
Lösning: Testa Alt+Enter. Går inte det, resetta datorn för omstart.

Problem: I det första safe houset ska du gå till en laptop och aktivera dig vid en laptop. Karaktären lutar sig fram och börjar skriva på datorn, men inget mer händer.
Lösning: I spelets meny finns ett alternativ för att logga ut från spelsessionen, du hamnar då i spelets huvudmeny. Gör det, och ladda sen spelet igen så ska det fungera.

– Problem: Du blir nedkopplad vid Fast Travel till ett uppdrag samtidigt som du fyller på ammo.
– Lösning:
Ladda spelet igen från huvudmenyn.

– Problem: PS4-spelare får felmeddelandet ROMEO vid första inloggningen.
– Lösning: Anslut igen.

– Problem: Du fastnar i något och kommer inte loss, eller du ramlar genom marken.
– Lösning:
Testa Fast Travel.

Att falla genom marken är ett problem.

– Problem: Problem med anslutningen.
– Lösning: Det finns ganska omfattande förslag på lösningar för pc, Xbox One och PS4 här.

– Problem: Vissa dörrar är så trånga att en spelare genom att ställa sig i dem kan blockera dig från att passera.
– Lösning: Muta #Massive att patcha in friendly fire. Tills de gör dig den tjänsten kan du pressa dig förbi: fortsätt hålla gå framåt-knappen mot spelaren/dörröppningen.

Om du inte skaffat The Division än, eller om du inte får det att funka, kan FZ:s Twitch-ström dämpa den värsta abstinensen. Kolla in FZplay på Twitch där Calle och Jocke spelar The Division hela dagen lång!

löste det med att logga ut och logga in igen, fick köra om uppdraget helt men sedan funkade det. 09/03 Glömde skriva att jag kör på Ps4 09/03 jag har lyckats att komma till slutet av ett mission men det sista samtalet met Roy Benitez inleds inte. jag kommer alltså inte vidare. jag gick ur uppdraget och gjorde ett sidemission istället och gick sedan tillbaka men gubbfan pratar ändå inte. nån... 09/03 Funkar hur bra som helst med högsta inställningarna. 09/03 Det är lite buggigt tydligen något som Ubi vet om. Jag fick inte heller mina grejjer först. Klickade logout i spelet, sedan stängde jag av spelet. Stängde ner Uplay. Väntade lite, startade Uplay, loggade in. Sedan fanns grejjerna hos Reward Vendor-kille... 09/03 Två av mina vapen har haft problem att behålla sina mods (märkte det främst då mitt sniper rifle tappade sitt scope gång efter gång). Modden går tillbaka till inventoryt o slottet blir tomt bara. Riktigt störande när man ska köra lite snippande och man... 09/03 Hade varken en ROMEO eller en JULIET, men däremot var någon jäkla MIKE och slängde ut mig en gång. Har inte stött på andra buggar, inte som jag märkt av i alla fall. 09/03 Har blivit utslängd från servrarna två gånger sedan kl 8 igår morse. Totalt godkänt :) 09/03 Reward snubben i base of operations ska vara fixad. fick mina rewards kl 22 ungefär. 09/03 Beror väl på vilken sorts av hype du hade. Jag tycker själv spelet är väldigt kul (helst med vänner). Mycket mer att göra med crafting, talents, perks och annat som inte fanns i betan. 08/03
Skicka en rättelse