#Total War: Warhammer har varit en våt dröm för många strategifantaster genom åren och inom kort besannas den. Tyvärr får du vänta en aning längre än tänkt på årets stora strategispel, utvecklaren The Creative Assembly har nämligen valt att skjuta fram släppet.

This could be the best Total War game we’ve ever made. We don’t want to rush it. It’s an enormous game and we also want to make absolutely sure reviewers have enough time to play it thoroughly before launch.

Självsäkra The Creative Assembly har dock inte skjutit fram spelet någon längre tid, utan endast en månad till den 24 maj. Vi hoppas innerligt att alla skrivbordsgeneraler kommer att bli belåtna över detta drömspel, men samtidigt är det svårt att glömma de enorma problemen #Total War: Rome II hade med prestandan och enerverande buggar.

Finns ett team som jobbar på en okänd historisk titel samtidigt som Warhammer. 09/03 Inte helt korrekt. Det är sant att GW sagt nej till moddar och därför kommer det inte att komma något officiellt modverktyg till spelet. DÄREMOT kan man fortfarande modda spelet som man gjorde i t.ex. Medieval II och Rome I. Det krävs bara lite mer jobb... 09/03 Va fan. Inga moddar? Det är ju de som har lyft både Rome 2, Shogun och Atilla. .. suck. Sen ska total war hålla sig till historiska korridorer. Inte tomtar och troll. Suck. Om de nu var tvungna att göra nått så kunde de ha byggt nått på Sagan om ringen... 08/03 Tyvärr kommer det inte komma några moddar. då GW har sagt nej där. 08/03 Värt att notera att det är en uppdaterad motor för TW:Warhammer. Det blir deras första 64-bit spel, och DX11 är ett krav. Skönt att de går över till 64-bit, Total War-spelen är en serie som verkligen behöver kunna utnyttja mer minne. Här är specen: http... 08/03 Undrar hur många stackare som kommer luras att tro att spelet kommer vara relativt buggfritt vid release p.g.a. denna uppskjutning. 08/03 Kommer nog försöka vara tålmodig och vänta tills en bra stund efter release när det har släppts några patchar och kommit lite moddar. 08/03 LoL så sant. Jag kommer vänta några dagar, se vad folk säger. 08/03 Har köpt ett Total War spel på release och det var Rome 2. Jag tackar snällt nej och kanske plockar upp det på rea (tror knappast att spelet kommer fungera felfritt trots förseningen). 08/03
Skicka en rättelse