Är det en ny hästrustning vi ser födas?

The Division liras (och streamas) just nu för fullt av vår recensent. Spelet fick en rejält knagglig knagglig release, men man lyckades även smyga ut ett par dag 1-dlc sådär i förbifarten.

Föga överraskande handlar det om kosmetiska uppdateringar. Ubisoft har meddelat att man inte ska kunna köpa sig till fördelar i spelet, och det här ligger nog inom ramen för det uttalandet. Mer problematiskt är priset: fem dollar för ett paket med fyra uniformer känns onödigt girigt och tangerar faktiskt debaclet med hästrustningen från Bethesda.

De två paketen heter Marine Forces Outfits och Military Specialists. Är ni sugna?

Vi har tidigare listat alla dlc som har utannonserats av Ubisoft. Kolla in dem här.

I detta fall har man utvecklat Word (grundspelet) och sedan fortsätter med Excel (DLC). Även dom då Word släpps samtidigt som Excel, så har de separata budgetar och efterföljande mjukvara innebär en ökad kostnad. Egentligen är hela diskussionen irreleva... 11/03 Utvecklar du Word, Powerpoint och Excel kostar det lika mycket att sälja dem separat som att sälja dem som ett office-paket. Utvecklar du en bil kostar det inte lika mycket att sälja den med en 4 cylinder-motor eller en 8 cylinder. Det är inget svårt... 11/03 Vilken bullkrap. Vet inte ens om man skall orka lägga ned mer tid på att förklara. Du menar verkligen att om MS utvecklar Officepaketet så kostar det lika mycket att programmera Word som att skapa Word, PowerPoint och Excel? Jisses. 11/03 Jag fastnade för yrkes-seten, mer specifikt medic delarna som jag känner passar rätt bra in i omgivningen. Gillar även att de har lagt in alla delar in i sina grupper för att lättare sätta på ett sett kläder. Var ett sant nöje att lägga pengar på detta... 10/03 Ska man verkligen behöva påpeka din fundamentala självmotsägelse? Naturligtvis kostar mjukvara mer när fler funktioner läggs till, även om det är en relativ engångskostnad. Den enda som "går med vinst" är uppenbarligen konsumenten, och det knappt då den... 10/03 5$ För lite kläder är väl inte så farligt med tanke på vad folk spenderar på CSGO skins t.e.x 10/03 Ja, det här får du gärna förklara lite närmre. Det låter som att du menar att mer kod och grafik inte innebär en ytterligare kostnad? *edit* jobbat med utveckling av mjukvara många år och känner inte igen mig i din beskrivning. Visst, version 1.0 av ett... 10/03 Att bygga en bil kostar mer om fler funktioner inkluderas. Att lägga i en större motor utan extra betalt är en ren förlust per bil såld. Programvara använder i princip samma budget oavsett vilken version som säljs. Att lägga till funktioner ger ingen... 10/03 Hehe, köpte också Gold, och jag såg igår att det kommer koma fler gearsets för oss som gjorde det. Själv tyckte jag det mest var en kul grej då en av sakerna jag gillar med spelet är att man inte springer runt i uniform som alla andra spel. Roligare att... 10/03 Så enkelt, så rätt. 10/03
Skicka en rättelse