#Bethesda Softworks och #Id Software har beslutat att allmänheten är redo för ett smakprov från multiplayer-läget i nya #Doom. Aptitretaren kommer i trailerformat och visar vad vi har att vänta på onlinefronten när spelet släpps den 13 maj.

Att förvandlas till en demon och helt sonika bita skallen av sina meningsmotståndare ser onekligen ut att bli en stämningshöjare. Ni som förbokade #Wolfenstein: The New Order får tillgång till en multiplayer-beta som pågår från 31 mars till 3 april till Xbox One, Playstation 4 och pc. Mer information om betan finns på officiella sajten.

Ah, ja. Jag tänkte på att man låser sig i en animation som sagt när jag skrev det, ja tänkte inte specifikt på 3rd person-delen. Men så är det som du säger. 11/03 Kommer det dyka upp nått mer test innan release måntro? Har bränt gpu i datorn och det känns som att det ligger en bit bort att köpa nytt just nu, men funderar på att häda och köpa det på ps4.an. 10/03 "Figuren" ifrån Quake 3 är ju just Doom´s Space Marine, modellen kallas till och med Doomguy i Q3 om jag inte missminner mig. :) Är ju NDA på Alphan, men jag kan säga från att ha spelat igenom Doom 1 & 2 och Quake spelen nyligen, är nya fortfarande bra... 10/03 Jag tycker att det mer liknar en figur från Quake 3. Så då är det ju inget fel eller konstigt med det. Men jag känner att det senaste nya DOOM lika gärna kunnat heta nya Quake. Spelsättet är ju mer Quake än Doom. Det är bara figurerna som skiljer sig... 10/03 det är ingen tredje persons animation när du gör fatalitys i doom, som en annan skrev längre upp. Det är en spelare som ser på när detta sker, när du gör fatalitys i doom som sker allt i första personläge. Även i MP så är det första person. 10/03 Ska dom göra Doom så de blir ungefär som COD spel att fienden dör på några skott bara? Såg ju ut som Brutal COD istället för ett doom spel 10/03 Håller med.. Jag är besviken över att man låser sig i en animation där man slår någon eller blir slagen. 10/03 Blir att avvakta med köp tills gamla quakespelare har testat det och kan uttala sig om multiplayerläget. Är det nästa stora arena shooter så köper jag det och en ny gamingdator modell värsting. Är det "meh" så blir det ett reaköp längre fram till konsol... 10/03 Känns segt som sirap. Köp kan det bli beroende på hur mycket man kan skala av grafik i inställningar. 10/03 wow! 10/03
Skicka en rättelse