#Microsoft satsar på att göra Windows 10 till ett gamer-OS, där pc-versioner av #Quantum Break och #Forza Motorsport är två tydligt steg i den riktningen. Så hur blir det med #Gears of War 4, blir det någon Windows-version av co-op-mörsaren?

"Kanske", säger utvecklaren Rod Fergusson med ett leende när Game Informer ställde frågan till honom, skriver Eurogamer.

Han hinner också svara på 104 andra Gears of War 4-relaterade frågor i en film du måste klicka dig hit för att se.

Vår egen spådom om huruvida Gears 4 kommer till pc: ja, tveklöst. Det tillkännages under GDC-mässan i mars, E3 i juni eller Gamescom i augusti, släpps samtidigt som Xbox One-versionen (preliminärt i december) och kommer kräfva Windows 10. Prove us wrong, Microsoft.

Vi får nog börja använda oss av "Windows 10" istället för "PC" när vi pratar om plattform. Otroligt tragiskt men sant. 11/03 Vad snackar du om ? Det är väl upp till Microsoft om dom vill göra det Windows 10 exklusivt och använda sin egen store ? Det är ju deras operativsystem, och deras spel! Sluta gnälla och var glad att det kommer till Windows över huvudtaget, gillar du int... 11/03 Jobbigt. Har Använt datorer flitigt och i hemmes sens -84. Win 10 är knappast det sämsta som hänt oss människor. Pröva mac eller linux om du inte diggart, för vi kommer inte lira på xp eller 8 resten av livet det vet du. 11/03 Jag tror du helt har missat vad situationen handlar om och vad konsekvenserna för PC-spelare är om spelen blir exklusiva Windows 10 Store i sin nuvarande form. Läs på lite innan du helt nonchalant skriver av folks reaktioner som bara gnäll. 10/03 När ska vi tala om roliga spel.. så som rdr2 och Bannerlord? 10/03 Mumsiga drönare i Ge4rs :) http://static.mondoxbox.com/shots/119/119916.jpg 10/03 Du menar "kräfva" väl? ;) 10/03 Åhhh så trött på alla kommentarer om klag på Windows 10. Skaffa det eller skit i att spela Microsoft spel. Som ms själva sagt, det kommer inget nytt operativ utan dom kommer fortsätta bygga på Windows 10.. så det är här för att stanna. Så det är väl bar... 10/03 Det lär komma på samma vis som Quantum Break. Endast i Microsoft Store 10/03 Ja fungerar det bättre än "Ultimate edition" till pc så kanske man får en gnutta förhoppningar, annars får det vara. 10/03
Skicka en rättelse