I ett #World of Warcraft-forum på #Blizzards egna sajt för spelet bekräftas ryktet att karaktärer i spelet inom kort kommer att kunna flyttas till andra servrar mot en mindre avgift. På grund av spelets stora antal servrar har denna funktion varit efterfrågad och har hittills enbart existerat under korta perioder innan den tagits ner igen.

We've noticed some threads asking about the paid character-transfer info currently circulating on the Web. This feature has been in development for some time now, and while we aren't ready to launch the service as yet, were planning on releasing details on it in the near future.

Såg lite fram emot detta, men löjligt att inte låta folk flytta från PvE till PvP. Är det spelare själva som har fått Blizzard till detta får man verkligen inte hoppas. För i sådana fall har de nog fått fel respons/från fel spelare. Fegt att inte låta... 24/06 Val väl ett jäkla gnäll på att Blizzard tjänar pengar, tror faktiskt inte det är helt utan besvär med att flytta karaktärer. Samt som andra skriver så skulle de bli för mycket flyttande om det var gratis. 24/06 det är om du vill flytta den till vilken server som helst fast du kan fortfarande flytta den gratis till blizzard valda server tex Blizzard: Burning blade -> trollbane = ingen avgift Du: Burning blade -> Balnazzar = avgift 24/06 Dom ska utveckla verktyg för att kunna flytta karaktärerna mellan servrarna vilket lär kosta en del. Innan de börjar utveckla så ska det till en förundersökning för att se om det är något att ha och så ska det systemeras. Sen när utvecklingen är klar... 24/06 Hur skulle det se ut om alla kunde flytta sina gubbar vart de vill gratis? Nää kamma er, dags att vakna tror jag. =) Sedan kan ju priset diskuteras, men lite ska det ju svida, annars kommer folk fuska å utnyttja detta till max. :O 24/06 Intervju om karaktärs flyttar : http://www.gamespot.com/news/6153087.html 24/06 Ok men som jag sa så undrar jag varför Blizzard ska tjäna på det.. Finns andra alternativ som ingame pengar eller något (spelar inte wow så vet inte vad som låter rimligt). Och att man, som nån sa här inne, bara kan flytta max en char under 2 månader... 24/06 Anledningen att det kostar pengar är att det skulle bli en konstant flytt mellan servrarna om det vore gratis. Vem som helst med en halv hjärna kan väl klura ut det... 24/06 Helt rätt så förhoppningsvis så slipper man dom som hoppar servrar som en annan känguru. 24/06 Precis... Jag hade förväntat mig något ännu värre. $25 är ett resonabelt pris. 24/06
Skicka en rättelse