#Tom Clancy's The Division släpptes på tisdagsmorgonen och till skillnad från många andra spelreleaser fick recensenter inget försprång. Därför har undertecknad tillbringat de senaste dagarna i #Massives Manhattan och har nu nått level 17, vilket tagit ungefär 15 timmar.

Hör mig och Joakim Bennet analysera våra första intryck från spelet samtidigt som vi visar upp det från sin allra bästa sida.

Jo jag tycker helt klart att det är värt pengarna iaf, lirat det sen release med ett par polare. Lirade betan själv och det blev ganska tråkigt att lira med randoms. Men spelet är skapligt stabilt å flyter på rätt fint, men som en del andra oroar jag... 15/03 Satt och tänkte igår faktiskt att jag skall köra PVE solo. Losa lite känsla när jag coopa med en polare som 3-4 levels högre och vi gjorde quests i andra områden där jag kanske inte alls varit och läst storyn något eller var inte änns i härheten och fic... 14/03 Om dom utvecklar pvp läget så tror jag att det kan bli hur grymt som helst. 11/03 Men, bra video: tack för info. :) 11/03 Såg sjukt tråkigt ut. Tydligen så tillhör jag inte målgruppen hehe. Men säkert kul för folk som gillar sånt här. 11/03 Det ska bli intressant att se om folk fortfarande tycker det är lika kul om två veckor. 11/03 Bra video! Lugnt och sakligt. Flera såna här 11/03 Jo då, det är kul! Sitter och spelar med några random vänner =) Men sen behöver man inte spela tillsamman ifall om man vill upptäcka själv, så finns matchhmaking för missions. Men så kallade "missions" ska man köra på hard, då blir det riktigt roligt.... 11/03 Klaner, där ni kan välja att jobba för Divisionen eller bli en rouge klan kommer i en månadsuppdatering, det kommer massor av saker till spelet de kommande månaderna. https://www.youtube.com/embed/hKSeTDdVcjY 11/03 Asg, proffsiga (köpta) random palyer, har 1 av dem i min friends list som troligen skrämde iväg mer folk än bjöd in till dans. Vet inte om det håller dock då min Danske partner in crime är just likadan, vissa lever nog sig bara in i hypen. Good show,... 11/03
Skicka en rättelse