#Blizzard har avslöjat nästa expansion till #Hearthstone: Heroes of Warcraft, och det ser ut att bli en mörk tillställning. #Whispers of the Old Gods heter tillägget som innehåller 134 nya kort med gamla gudar och ljusskygga fanatiker.

Yogg-Saron, N'Zoth and Y'Shaarj och C'Thun finns med i samlingen. Den sistnämnda muntergöken sitter på ett legendariskt kort och delas ut gratis till alla spelare, tillsammans med två Beckoner Of Evil-kort. Detta för att C'Thun har en särskild mekanik som fungerar med många av de andra korten, och för spelare som saknar C'Thun blir alltså alla dessa kort meningslösa.

Whispers of the Old Gods innehåller även omvandlade eller förvrängda versioner av redan existerande kort. Till exempel klassikern Loot Hoarder får den nya versionen Polluted Hoarder som kostar 4 mana, har 4/2 i stats och samma deathrattle som förlagan.

Framåt slutet av april eller början av maj ska expansionen släppas, tillsammans med det nya formatet för standard och wild. Läs mer hos PC Gamer och battle.net.