#Blizzard lyckades nog charma ett och annat fan när de häromdagen patchade den gamla trotjänaren #Diablo II med den första uppdateringen på fem år. Nu fortsätter Blizzard på den inslagna vägen och patchar #Warcraft III: Reign of Chaos.

Nästa vecka, den 15 mars, ska spelet uppdateras. Senast det hände var för fyra år sedan, och Blizzard classic games group-chefen Robert Bridenbecker levererar nyheten i ett klipp riktat till den kinesiska marknaden (uppdateringen är dock global).

Vi får inte veta vad patchen innehåller, men gissningsvis handlar det om optimeringar för moderna operativsystem. Det ligger i alla fall helt i linje med Blizzards tidigare uttalade ambition att återställa gamla spel till sin forna glans.

jag är nyfiken på vad du tuggat på för något roligt, RTS scenen är långt ifrån död. Och RTS har inte bara med e-sport att göra ska du ha klart för dig. Skäm inte ut dig mer lilla vän, för du hade extremt mycket fel i det du sa 14/03 Stöd för Win10? WC3 funkar bra för mig i Win10. Däremot hade det varit fint att få in WC3 i deras launcher. 14/03 Återigen, Dota 2. 13/03 Jo, jag vet om detta med att dom ville ha bort dom kartorna som inte var PK och som du säger blev det tyvärr omöjligt att leta rätt på dom bra banorna i SC2. visst, det har blivit bättre men långt ifrån wc3-bra. Jag köpte enbart sc2 för moddarna och jag... 13/03 Anledningen var ju att blizzard ville få bort fenomenet där det var massa banor med kukar och grejer, och få kontroll över alla banorna och kunna ta cash för de bästa ( vilket i slutändan aldrig ens kom ut ... ) Så jag och många andra kartmakare (det... 13/03 Ytterligare ett tecken på att återupplivningen av gamla klassiker faktisk är på gång. Började väl i höstats som jag minns det med den mystiska jobbannonsen som omnämns här: http://feber.se/spel/art/337894/blizzard_moderniserar_sina_kla/ och nu patchar... 13/03 Göttmos, härligt att ett företag går mot strömmen och ser till att deras spel kan finnas kvar, istället för att bara stänga ner servers. 13/03 Tycka vad man vill om Blizzard och deras spel, men ingen kan fan klaga på deras fortsatta utvecklingsstöd för släppta spel. Helt otroligt ärligt talat! 13/03 Stöd för win10, nya texturer och modeller, högre upplösning. Det hade räckt för att jag skulle börja spela Frozen Throne igen. Grunden är ju redan klockren. 13/03 Legacy of the Voids producent har sagt följande under GamesCon 2015 Så att det lägger ner med RTS helt tror jag inte ett dugg på. Men att det kommer dröja. 13/03
Skicka en rättelse