#The Division fyller en vecka i morgon. Recesenterna fick börja spela först när spelet släpptes, så det har varit snålt med recensioner de första dagarna. Men nu har de börjat dyka upp i större mängd, och om vi klumpar ihop alla åsikter och betyg till ett enda omdöme är det positivt, fast med reservationer.

Digital Spy och Examiner ger båda högsta betyg, men mer vanligt är betyg som hovrar strax under toppnoteringarna – 4/5 eller 8/10 och motsvarande. De lägsta betygen som listas av samlingssajterna Opencritic.com och Metacritic kommer i nuläget från The Jimquisition (6,5/10) och Metro (7/10). Långtifrån några sågningar de två sista, ska tilläggas.

FZ:s Calle Johansson-Sundelius och Joakim Bennet gav en första rapport om The Division i slutet av förra veckan, du ser det i filmen nedan. Calles recension med betyg läser du inom ett par dagar.

Vilket betyg skulle du sätta på The Division i nuläget?

Gav spelet en 4 av 5. Väldigt repetitivt efter att man har spelat i drygt en vecka, blivit level 30, låst upp allt förutom intel-prylarna, och dödat ett hundratals Riots, Rikers, Cleaners och Last Man Battalion. Finns inte så mycket att göra vid end gam... 15/03 Även jag har råkat ut för detta. Skönt & höra att man inte är ensam :P 14/03 Gjorde ett mission i grupp där man ska gå in i en hiss i slutet och åka upp till ytan igen. 1 gång blev vi teleporterade till början av "banan" när vi nästan var klara och fick då göra om allt. När vi sen klarat allt igen och går in i hissen så buggar... 14/03 Det funkar ganska bra i Division ändå, det går att hoppa upp på och över det mesta som man bör kunna, springer man så får man dessutom hyfsat bra flyt i hoppen och framför allt så ser allt väldigt realistiskt ut. :) https://www.youtube.com/embed/bYer0Qy... 14/03 I och för sig, det är väl så. I en cover-shooter så hukar man ändå bakom olika skydd hursomhelst.. Likväl skall väl valet vara mitt. I Spec Ops: The Line gick det att huka sig vars man ville. 14/03 Huka sig (Crouch) och hoppa (Jump) kan man göra men bara kontextuellt i samband med hinder. Det känns lite begränsande men samtidigt är det helt meningslöst att hoppa eller huka sig på öppen gata. I slutändan tror jag att det bidrar till inlevelsen, sär... 14/03 Jag vill testa men jag är rädd att få svartsjuka blickar från FFXIV 14/03 + Helt okej cover-shooter + Snyggt + Bra atmosfär + Stundvis roligt med kompisar - Helt värdelöst att spela själv - Väldigt liten variation av fiender - Tråkiga och intetsägande bossfighter - Fruktansvärt repetitivt Det får 3 av 5 påskägg av mig. 14/03 Crouch kan inte vara borta om den aldrig funnits ;) Skämt å sido, det är cover-based action.. finns ingen som helst anledning att kunna gå ner på knä utanför skydd. Står du utanför skydd åker du på stryk om du inte möter NPCer som är lägre än du. 14/03 Lexington Missionet kan bugga så att de inte är några enemies i början och man kan inte gå in genom dörren. 14/03
Skicka en rättelse