För ett tag sedan offentliggjorde Bethesda deras expansionsplaner för succéspelet #Fallout 4 och det stod klart att först ut skulle Automatron bli. Nu har vi fått en film där det nya materialet visas upp och dessutom ett datum för släppet.

I Automatron ska du slåss mot en galen robotmekaniker och hans armé av mördarrobotar. Till din hjälp har du dina egna robotar, som du kommer att kunna bygga i spelet. Vilket även visas upp i trailern nedan.

Expansionen släpps redan nästa vecka den 22 mars till Xbox One, PC och Playstation 4. För att kunna ta del av materialet och rädda Commonwealth från onda robotar får du betala 9,99 dollar.

Det är nog inte samma Mechanst. En av The Silver Shrouds antagonister heter The Mechanist, så antagligen är det olika personer som inspirerats av samma sak. 15/03 Har svårt att ta mig förbi första timmarna utan att tappa intresse för fallout 4 tyvärr. Önskar nästan att dom skippat alla karaktärer helt, de är outhärdliga. Systemet med modulärt armor var horribelt. Istället för att jag har 55 bobby pins efter en... 15/03 Folk har klagat en del på informationen om hur det nya survival läget ska fungera. Och Beth's svar var att de fortfarande gör ändringar och testar nya funktioner. Men det var iofs för en dryg månad sen. Kom väl en update för nån vecka sen? bara att star... 15/03 Har det nya survival-läget släppts än? Eller kommer det i samband med expansionen? 15/03 Jag tror att den nya mechanisten är den där ungen från FO3 som avgudar AntAgonizer och the mechanist. 15/03 Nja ser faktiskt inte så kul ut. Får se vad övriga dlc kommer vara. 15/03 Vi ser och vi upplever...Fantastiskt! 15/03 Bygga saker. Fallout. Man blir ju mindre sugen på detta spel hela tiden. 15/03 Har själv ganska "hollywoodifierade" erfarenheter av FO4. Kanske lite episka* stories med coolt pangpang, men det finns inget djup i det hela. Låt mig uttrycka lite poesi gällande saken: O du falloutspel - du gråa laglösa apokalyptiska djungel till anar... 15/03 Bra att de börjar pumpa ut DLC nu, så att spelet kan bli färdigt snart och det blir dags att införskaffa det. Är lite sugen! 14/03
Skicka en rättelse