När det här skrivs kan du inte spela #The Division. Servarna togs ner klockan 9 för underhåll som enligt planen ska genomföras varje vecka. Underhållsarbetet beräknas ta max tre timmar.

Det ger dig tid att pyssla med annat, som jobb eller skola. Eller om du nerprioriterar sånt, fundera över vilket betyg FZ tänker klistra på The Division. En första antydan fick du i vår videogenomgång i slutet av förra veckan, och vår textrecension med betyg levereras med största sannolikhet i morgon, onsdag.

Gammal tråd, men eftersom ett svar dök upp nu och det konkreta förslaget är intressant. Så det du vill ha istället för denna artikel, är alla gamla artiklar skrivna under 2015 att läsa. Med andra ord men i princip samma innebörd vill du att en seriös... 14/04 Min kommentar var kort eftersom det var den tid jag bedömde var rimlig att lägga på att kommunicera min åsikt om artikeln. Hade jag skrivit en lång förklaring hade det tagit mig mer tid än det var värt att ge. Svaret jag fick från artikelförfattaren var... 14/04 Okej, så istället för att bara komma med en totalt innehållslös kommentar på egentligen ingenting. Varför inte komma med lite konstruktiv kritik så som, vad hör då hemma på en seriös spelsajt? Vad för "artiklar" vill du se? Vad är det just DU vill ha... 24/03 Jag har läst vad ni skrivit. Tycker fortfarande att den här "artikeln" inte hör hemma på en seriös spelsajt. 23/03 ...Amen 16/03 Seriöst tror jag många som gnäller på att denna artikeln kommit upp vet inte ens vad de gnäller om, det känns som det ska bara vara så att på FZ så ska det gnällas så fort det rapporteras om något som inte intresserar vissa gamers. Det är ju löjligt att... 16/03 Du måste inte tycka att 'nyheten' är relevant för dig. Men jag har 15 års erfarenhet av vad FZ-läsarna vill ha, plus statistiken Så jo, den är relevant för FZ:s läsare. 15/03 Relevant? Knappast. Den här "nyheten" är årets lågvattenmärke. Det kan inte ta många minuter att skriva en sån här "artikel". 15/03 Du har inget du behöver försvara, Warcraft 3 är alltid relevant och hett. ;) <3 15/03 Tompa wins again! 15/03
Skicka en rättelse