#World of Warcraft har under mer än 10 år varit en enorm succé och trots svikande publik, finns det inte många spel som kan komma i närheten av #Blizzard Entertainments numera klassika mmo. Twitch-användaren Rudeism är en av alla spelare, men han har valt att tackla spelet på ett helt nytt sätt. Med hjälp av en dansmatta. Ja, du läste rätt.

streamingtjänsten Twitch kan du följa Rudeism och hans extremt galna uppdrag att nå level 100 med hjälp av dansmatta. I nuläget har han med sitt lilla troll lyckats nå den magiska level 60-gränsen, det finns alltså fortfarande chans för dig att vara med live.

Rudeism sänder under onsdagar, torsdagar och söndagar. Om du inte bryr dig om att se hela spektaklet från början finns desa sparade via hans profil.

https://player.twitch.tv/?video=v54547678

Watch live video from Rudeism on www.twitch.tv

https://www.youtube.com/embed/3uxd2hMqSOo 16/03 Du gnäller på att dom råkade skriva desa istället för dessa, men själv sitter du och skriver jag jag. Hyckleri på hög nivå, och det dom garanterade menade om man inte bryr sig och inte orkar se hela videon så kan man kolla där det sparats och spola fram... 16/03 Ja du, du har inte full koll på ditt eget skriftspråk så var inte så bitter mot andra. Även om FZ verkar ha redigerat det sista stycket lite avigt så begriper nog de flesta andra att de hänvisar till Rudesims profil om man vill se hela serien från börja... 16/03 Vadå "Jag jag" fan, hatar folk som stavar snett. 15/03 Lamt att se folk klaga ovan. Men jag måste själv bidra med att säga att: rubriken hade varit utmärkt utan tillägget "årets galenpanna!", särskilt med tanke på att 75% av året kvarstår (då det är Mars). :P 15/03 Kul för honom, lite fame för massa tid investerad. Inget nyhetsvärde för en professionell svensk spel sida som FZ. Ska man spela in sig själv när man facerollar på en keyboard i en WoW Raid och får loot/pris för det man åstadkommit. 15/03 desa -> dessa. Har ni ingen funktion för stavningskontroll innan publicering? För övrigt undrar jag vad du egentligen menar med den här meningen: "Om du inte bryr dig om att se hela spektaklet från början finns desa sparade via hans profil." Om jag INTE... 15/03 Yep faceroll gaming är inne numera. 15/03 Dansmatta, vilken n00b. faceroll är hur man spelar, moderna MMOs. 15/03
Skicka en rättelse