#Oculus Rift släpps den 28 mars, och med 12 dagar kvar till premiären har man släppt listan över samtliga spel som är redo då. Listan levereras med både priser och graden av komfort, med markeringarna intensivt, moderat och komfortabelt.

Priserna svänger från 5 till 60 dollar. #Elite: Dangerous är dyrast, och en bit under ligger #Project Cars och #Chronos på 50 dollar styck. Utöver de 30 spelen som är redo till premiären listas ett tiotal till med debut under våren eller längre fram.

Hela listan:

Den 28 mars är alltså premiärdagen för Rift, men om du beställer i dag får du räkna med leverans först om ett par månader. Priset är 699 euro. Veckan efter, den 4 april, släpps konkurrenten #HTC Vive (899 euro), följd av Playstation VR i oktober (399 euro).

Har du du en Dk2 ???? Vad som är behagligt eller inte är helt individuellt och kopplat till spelkategori. Vet inte vad du menar med VR optimering i detta sammanhang för du kan inte trolla bort den fysiska reaktionen av "obehag", menar du illamående??... 19/03 Klart det här betydelse. Ett spel optimerat för vr skulle aldrig släppas om det inte ger en bra och behaglig upplevelse. 19/03 Behaglighetsnivån är inte kopplad till om det utvecklat för skärm eller inte. Ett racingspel utvecklat enbart för vr är lika obehagligt för DIG som project cars , en flygsim likaså och tamefan så gäller det även rollercoasters osv, de räknas inte som... 19/03 Vad är det du har så svårt att förstå? Många av spelen du nämner är utvecklade för en skärm och inte för vr och därför inte skapar en behaglig vr upplevelse. Därför det står "intense" eller "moderate" istället för "comfortable". Att du tycker om dåliga... 18/03 Jaha ? Du lär inte få det lättare med eve valkyria även fast det utvecklat enbart för VR. Så jag förstår inte vad du piper om, AAA schackVR ?. Att nått är utvecklat för skärm i första hand gör det inte automatiskt till en dålig VR upplevelse. 18/03 Och med en custom DirectX-injektor så fungerar många andra spel, bl.a. Skyrim finfint i VR. 18/03 http://i.imgur.com/lfL0UvH.gif 18/03 Helt individuellt , jag har inga problem med nån av dem. 18/03 Men shit herregud asså. Det finns en jävligt bra orsak varför en del av spelen du nämner är "intense", "moderate" och inte comfortable. Fundera på den... 18/03 Men shit alltså , DCS,Project Cars,alien isolation,vanishing of ethan carter mf.l är alla spel som skapades för skärm i första hand men nu har VR stöd och Fyfan vad det är häftigt att lira dessa. Så jag vet inte vad du surar över igentligen. 18/03
Skicka en rättelse