Förra månaden spikades slutligen datumet för #Trackmania Turbo. Det fartfyllda liret slirar ut på marknaden den 24 mars, och dessförinnan finns det möjlighet att testa Playstation 4- och Xbox One-versionerna av spelet i en öppen beta. Pc-beta blir det inte tal om, däremot ska pc-spelare få avnjuta en (förhoppningsvis inte tidsbegränsad) demo efter releasen nästa vecka.

Klockan 14:00 den 18 mars börjar testperioden som håller på fram till klockan 14:00 den 21 mars. För att medverka är det bara att bege sig till respektive onlinebutik och tanka hem spelet. En trailer för tillställningen ser ni nedanför.

Detta är första Trackmania-spelet till PS4 och XB1, men spelet kommer även till Windows. 200 banor och verktyg för att skapa egna kreationer utlovas, tillsammans med lokal- och online-multiplayer.

FZ recensionsspelar Trackmania Turbo i detta nu. Du läser vår recension tidig fredagkväll.

Jo. Det jag menar är att jag lätt glömmer när spel som jag vill ha släpps. Eftersom det är många spel som jag är intresserad av. Därför förbokar jag de spel som jag vill ha. Så vet jag att de kommer i brevlådan på släppdagen, utan att jag måste kolla... 17/03 Det var det jag menade, dock förklarade jag dåligt. Tänkte bara att det inte kan ta särskilt lång tid för Steam att få nya nycklar från utgivaren? 17/03 Jag spelar PS4-versionen nu. "Beta" låter bättre än "tidsbegränsad demo". Men det ska visst komma en pc-demo efter releasen. 17/03 Spelet måste ju vara färdigt, känns konstigt att de har en BETA 3 dagar innan spelet släpps :P 17/03 Om du glömmer det så var det inte så viktigt 17/03 Ja, det är väl mitt fel då, tydligen. Jag ger förbokningsfejlet ett ansikte. B---) 17/03 De genererar inte nycklar utan får nycklar från utgivarna, precis som vilken butik som helst. 17/03 Slut på nycklar...va? För nya spel då eller? Aldrig hört talas om eller läst om detta. Kan ju inte ta många sekunder att generera en ny nyckel :p 17/03 Du skämtar men det är faktiskt fullt möjligt att Steam får slut på nycklar till ett spel. Har själv råkat ut för det och då fick jag gott vänta tills de fått in fler nycklar. 17/03 Jag förbokar ju bara de spel som jag väldigt gärna vill ha, naturligtvis. För att jag kan. Eftersom annars glömmer jag det. Jag vill spela direkt när de släpps! Andra mindre intressanta spel kan jag vänta med. Så klart. :) 16/03
Skicka en rättelse