Tidigt i sommar går Warcraft-filmen upp på biograferna, och om du ännu inte låtit dig övertygas om att det här är något du måste se så kommer nu en ny trailer. På 60 sekunder försöker filmskaparna övertyga dig om att de kan ge #Blizzard en match i det här med snygga filmsekvenser. Hur tycker du de lyckas?

Trailern levererar beskedet att filmen har premiär den 10 juni. Men en titt på SF.se visar att det vankas svensk premiär tidigare än så – den 27 maj är det dags.

Japp, det där kommer att suga stenhårt... 20/03 Nu vet jag inte vad jag ska göra, för jag vet inte om du är medveten om att det är "hemmavan", dvs hans rank här på FZ, inte Hemavan. För om du nu är medveten om det och det hela är något intrikat skämt som jag inte förstår, så framstår jag som en rikti... 20/03 Filmer för en äldre publik ska givetvis inte vara PG 13! Censur i alla former är förkastligt och att anpassa sig efter ett visst riktmärke när man gör filmer och inte våga sig på vissa scener, sex, våld, svordomar etc för att pressa in fler personer i... 19/03 Filmer såsom Star Wars Episod VII, Christopher Nolans senare filmer och Guardians of the Galaxy är alla PG13. Tycker absolut inte att man ska säga att PG13 är "skit" pga vissa filmer såsom senaste Die Hard och även Terminator. Dumt att dra allt över sam... 19/03 Varför gjordes inte den här filmen när WoW hade sin peak? De flesta som spelade då har väl tappat intresset till stor del. Bots köper inte biobiljetter. 19/03 A Good Day to Die Hard och Terminator Genisys säger hej tillsammans med nyversionen av Robocop... Så ja, PG 13 är skit! Annars kändes den här trailern mest som en väldigt uppfräschad version av trailern till vanilla WoW... Knappast något som imponerar... 19/03 Förstår inte riktigt gnället på PG13. Förstör det filmen eller? Många riktigt bra filmer har PG13. Fast alla gnällspikar kanske resonerar mer våld = bättre film? 18/03 Denna kändes lite väl mycket "Narnia", och det mesta av rekvisita köpt på Toys r us. Var mer pepp efter förra trailern. 18/03 Oroa dig inte, det går säkert någon spännande dokumentär om bruna nyanser på 7'an runt premiären som du kan titta på istället. 18/03 Jag är positiv! Detta kan bli bra. Btw, som jämförelse, vad är det för åldersmärkning på star wars? Och vad hade det varit på ep 4-6 om de kom ut idag? Även om det kan vara trevligt med blod och naken hud så kan det minsann bli bra ändå. 18/03
Skicka en rättelse