Vill du peppa ännu mer för släppet av #Dark Souls III nästa månad så kan du spana in en tre timmar lång stream från spelet nedanför. Det bjuds på gameplay, en och annan spoiler samt grafikinställningarna för pc-versionen.

En reddit-användare har snappat upp informationen och laddat upp bilder från keybindnings och grafikinställningar (se bild nedan). Som pcgamesn påpekar så ser det ganska bra ut, förutom när det gäller anti-aliasing där det bara finns ett simpelt "av/på"-alternativ.

Handlar inte om att jag INTE orkar. Har inga problem med varken Dark Souls eller Demon Souls svårighetsmässigt. Bara nyfiken om jag kan hóppa in i D3 utan att spela de tidigare för story eller liknande. 21/03 Nån som snackar japanska här ? försökte översätta dark souls i google translate och sökte på det på youtube, men det hittade inget relevant.. japanerna lär ju ladda up lets plays om de får spelet innan releasen den 24e denna veckan 21/03 Du hade haft rätt ifall du inte vore samma person som spyr ur dig nonsens på måfå och försöker komma undan med det genom att kalla det för kritik. Det blir ännu gulligare av just hur hårt du försöker försvara det genom att kalla det för kritik. 21/03 1an och 2an är riktigt bra spel! Kommer du verkligen spela igenom 3an om du inte orkar med 1an och 2an? ;) 21/03 Är inte nödvändigtvis högre upplösning som gör kanterna jämnare utan pixeldensiteten. Hur stora pixlarna är. Högre pixeldensitet gör kanter jämnare. Nvidia DSR fungerar ju så att man forcerar en högre upplösning på en skärm vars native-resolution är läg... 21/03 175 timmar i Dark souls ett och 2an. Samt sett säkert 20ish timmar när riktiga toppspelare spelar, samt pratat med samtliga jag umgås med som spelar Dark souls och dom säger exakt samma sak, men vi alla älskar spelet. Att inte ens ens kunna ge, normal,... 20/03 Spelar det någon större roll om jag spelat Dark Souls 1-2 för att spela det här? Älskar spelen men har alltid lyckats komma något i vägen för mig att avsluta dem. Sugen på att fixa det här liret ändå. 20/03 Aliasing är ett problem som uppstår då man samplar för långsamt. Anti aliasing är ett försök att rätta till detta genom att gå igenom datan och gissa vilket värde som egentligen borde sättas. Detta får problem i scener med skarp kontrast då det kan se... 20/03 Det är för att han bara gnäller utan att veta vad han faktiskt pratar om. 20/03 Har aldrig spelat Souls-spelen, men jag har hört att de ska vara så satans svåra. Om de är så som du beskriver dem, låter ju inte spelet svårare än att slåss mot en NPC med sköld i The Witcher 3... 20/03
Skicka en rättelse