På tisdagen för knappt två veckor sedan hade #The Division premiär, och det tog inte många dagar innan det första triumfatoriska pressmeddelandet dök upp. Det berättade att spelet slagit alla möjliga rekord för ett #Ubisoft-spel, och även om vi inte sett några försäljningssiffror än står det klart att Malmö-#massive|Massives rpg-shooter är duktigt populär. Faktiskt mer populär än giganten #Call of Duty.

The Division toppar listan över de populäraste Xbox One-spelen i USA, före namn som #Black Ops III, #GTA V och #Fifa 16. Inte illa pinkat, särskilt inte för ett helt nytt varumärke.

Som mest spelades det av 1,2 mijoner människor samtidigt den första veckan, och även om det inte säger något mer om den faktiska försäljningen än att minst 1,2 miljoner ex sålts är det en impoerande siffra.

#Dead Rising 3 ska enligt den här listan vara det mest sålda Xbox One-spelet, och det har gått åt i 1,9 miljoner ex. För PS4 toppar #Killzone: Shadow Fall, #Driveclub och #Bloodborne med drygt 2 miljoner sålda ex vardera. Uppgifterna kan vara gamla, men ta dem som en antydan om hur bra det går för The Division. Och om det går tillräckligt bra kommer Ubisoft garanterat förse oss med konkreta försäljningssiffror framöver.