På tisdagen för knappt två veckor sedan hade #The Division premiär, och det tog inte många dagar innan det första triumfatoriska pressmeddelandet dök upp. Det berättade att spelet slagit alla möjliga rekord för ett #Ubisoft-spel, och även om vi inte sett några försäljningssiffror än står det klart att Malmö-#massive|Massives rpg-shooter är duktigt populär. Faktiskt mer populär än giganten #Call of Duty.

The Division toppar listan över de populäraste Xbox One-spelen i USA, före namn som #Black Ops III, #GTA V och #Fifa 16. Inte illa pinkat, särskilt inte för ett helt nytt varumärke.

Som mest spelades det av 1,2 mijoner människor samtidigt den första veckan, och även om det inte säger något mer om den faktiska försäljningen än att minst 1,2 miljoner ex sålts är det en impoerande siffra.

#Dead Rising 3 ska enligt den här listan vara det mest sålda Xbox One-spelet, och det har gått åt i 1,9 miljoner ex. För PS4 toppar #Killzone: Shadow Fall, #Driveclub och #Bloodborne med drygt 2 miljoner sålda ex vardera. Uppgifterna kan vara gamla, men ta dem som en antydan om hur bra det går för The Division. Och om det går tillräckligt bra kommer Ubisoft garanterat förse oss med konkreta försäljningssiffror framöver.

Spelet är riktigt bra speciellt när man börjar lvla mot Lvl 20. Bra gjort väldigt taktiskt. En boss kommer två av teamet går bakom honom och skjuter hans ammo låda. Sen pepprar alla sönder honom från alla möjliga håll. Man kan modda alla vapen i princip... 25/03 Spelet blev så populärt tack vare massivt PR! I hela Uppsala satt det planscher och var säkert inte bättre i andra städer runt om i världen. Jag tyckte spelet är medel bra 5/10 alt 3/5. Spelade betan och bokar aldrig spel så slapp problem. Poöaren dock... 22/03 Men har du spelat det själv? Det är ju third person "Diablo3" fast i nutida setting. :P Diablo är väl ett ganska poppis spel och har varit det genom tiderna? 22/03 Sen lyssnar de rätt bra på sin community också. Patchdags imorgon och det blir en rätt skaplig sådan! http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-242994-16&ct=tcm%3A148-76770-32 21/03 Hade noll förväntningar på detta spel, men jag måste säga att det är sjukt roligt. Tröttnar man på missions så kör man bara lite DZ, och att sitta på ett helt gäng lila items och vänta på den där jädra helikoptern får ju helt klart pulsen att stiga. Och... 21/03 Dock sjunker antalet som spelar spelet stadigt. Om ett par 3 månader kommer spelet troligtvis ha runt 30-40k samtida spelare online (via steam) 21/03 Smaken är som baken men förstår inte hur man kan tycka spel som The Division är roligt eller tredjepersons-coverskjutare överhuvudtaget. Generic console shooter 38 + loot. Ser sövande tråkigt ut. 21/03 Jag har spelat drygt 30 h och jag bara njuter. Har så sjukt kul för pengarna. Första gången någonsin jag köpte season pass:) 21/03 Apropå GTA V så använder jag den som en öppen värld/bilsimulator till min 3 åriga son. Själv så fastnade jag på något våldsamt uppdrag och eftersom jag bara kör det nu med min son så avancerar jag inte i spelet längre. 21/03 Lever du i en nostalgibubbla eller? 21/03
Skicka en rättelse