Virtuella verkligheter är hett!

Vi har tidigare rapporterat om hur de första laddningarna med Oculus Rift och HTC Vive sålde slut snabbt men Playstation VR verkar ha tagit rekordet. Enligt ett foruminlägg på Neogaf tog det bara 25 sekunder för tyska Amazon att kränga den andel de fått tilldelade.

Det är dock lite oklart om hur många just den tyska falangen av ehandelsjätten fick men enligt samma inlägg fick Storbritannien 12 000 enheter i första omgången. Det spekuleras i att Europa fick totalt cirka 100 000 Playstation VR men att fler är på gång. Det är dock oklart om dessa hinner bli klara till lanseringen i oktober.

Finns många Philips och LG som inte har HDMI 2.0 Du behöver 4K 60fps om du ska spela eller koppla den till en dator. UHD Premium och Dolby Vision har krav på ljusstyrka som flesta apparater inte klarar av. Samsung Galaxy Note 4 som var den första telefo... 23/03 LED TV är fortfarande billiga LCD paneler med LED-belysning och dålig bild jämfört med plasma. Få maskiner från första generationen 4k saknade stöd för HDMI 2.0. Mig veterligen var det endast Sony och de var först ute. Fanns inte hårdvara på marknaden... 23/03 Sarkasm och ironi är ibland svårt att uppfatta i textform ;) 23/03 Ganska säker på att det inte blir så mycket porr på en PS4 :D Viva la Vive och Rifterelerift! 23/03 För det ska funka på PS4 kommer grafiken se ut om WII lol 22/03 Första generationen LED tv var billiga LCD paneler med LED belysning som såldes med högt pris trots dålig bild i jämförelse med Plasma tv. Första generationen av 4K tv saknar stöd för HDMI 2.0. Alltså helt värdelöst om man inte vill skala upp 1080p film... 22/03 Inte om man tycker det är kul med nya leksaker och känner att det är så pass billigt att det inte spelar nån roll att det är första generationen. 22/03 Tycker mer synd om dig som ser ner på de som använder sitt omdöme och sunda förnuft innan de köper något. Det säger en del om dig själv. 22/03 Det är anledningen till varför jag inskaffar VR. Kan inte bry mig mindre om spel med VR men porr, nu jävlar :D 22/03 Rent bullshit från din sida! Alla är inte intresserad av 1:a generationens vr. Likt allting annat i 1:a generation, platt tv. Surfplattor, smart Phone, smart watches, osv. så innan det blir standard så känns det... Onödigt 22/03
Skicka en rättelse