Andy Serkis har tidigare varit Gollum med hela svenska folket (samt resten av världen), men numera kommer vi referera till honom som Thul'Óqquray från episka #Squadron 42. I ett nytt klipp från utvecklaren Cloud Imperium Games får vi följa med bakom kulisserna till produktionen, vilket ger oss en mycket intressant inblick i arbetet med spelet.

#Squadron 42 och #Star Citizen var tidigare ett och samma spel, men Cloud Imperium Games valde på alla hjärtans dag att sära på de båda produktionerna. Förstnämnda är en singleplayer-del och #Star Citizen en "persistent universe"-del.

Källa? Chris har sagt att spelet aldrig kommer nedgraderas till en sämre plattform. Men kanske till framtida konsoler om jag skulle gissa. 23/03 Samma här. Star Citizen som MMO är ingenting jag är intresserad av. Men Squadron 42 är definitivt något jag är intresserad av. 23/03 Squadron 42 ska ju portas till konsoller och då var de tvugna att göra det till en separat produkt. Star Citizen kan de inte porta eftersom en av premisserna för kickstartern var ett löfte att det ska bli PC-exklusivt. 23/03 Lät lite konstigt och vinklad artikeln som påpekats. Känns tryggt att alla andra har koll. :) 22/03 jag tycker det är bra att de säljs separat. inte vill jag ha nå ständigt uppkopplad skitkrav för att spela mina spel. för mig har det här gått från högst osäkert köp, till ett troligt köp :) 22/03 Humm...maby dom ändra sig who knows...oh well nu kan folk välja om dom vill ha båda eller bara en. It will be awesome! 22/03 Inte sant! det ska gå att köpa båda i en(har inte kollat om man kan det nu) och ja jo alla som varit med från början har båda.(plus en massa annat ^^) 22/03 Avser nog att spelet inte längre säljs som ett enda spel utan att Squadron 42 kommer vara en del och Star Citizen är en annan. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15189-Package-Split-Information "Last week, we announced the date... 22/03 "Singeplayer-kampanjen som tidigare var en del av Star Citizen." Eh...it still is! det är fortfarande ett o samma spel! Bara att man nu kan välja att bara köpa en del eller båda och man får vissa "fördelar" att spela singel kanpanjen sen vanliga Star... 22/03 Han behöver iallafall inte kräla på alla fyra som i LOTR :) 22/03
Skicka en rättelse